Yef Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #1 Xbox Game Pass oyunlarından Microsoft Flight Simulator 2020'ye add-on weather pack vb. eklenir mi?
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.494 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2023 #2 Ben Game Pass üzerinden FH5 oynarken Car Pass'teki araba paketlerinden parayla satın alıyordum oyuna geçiyordu sorun olmamıştı.
Ben Game Pass üzerinden FH5 oynarken Car Pass'teki araba paketlerinden parayla satın alıyordum oyuna geçiyordu sorun olmamıştı.
Yef Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #3 HeNiX dedi: Ben Game Pass üzerinden FH5 oynarken car Pass'teki araba paketlerinden parayla satın alıyordum oyuna geçiyordu sorun olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
HeNiX dedi: Ben Game Pass üzerinden FH5 oynarken car Pass'teki araba paketlerinden parayla satın alıyordum oyuna geçiyordu sorun olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.