Arif.Işık Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 339 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Merhaba. Arkadaşlar Xbox Game Pass'in oyunları indireceği diski seçecektim. D diskine kuracaktım ama yanlışlıkla bir klasör seçtim. Öylece kaldı. Başka bir klasör seçmiyor, yeni klasör açıyorum ona kursun diye, seçtiğim klasörü de kabul etmiyor.
Merhaba. Arkadaşlar Xbox Game Pass'in oyunları indireceği diski seçecektim. D diskine kuracaktım ama yanlışlıkla bir klasör seçtim. Öylece kaldı. Başka bir klasör seçmiyor, yeni klasör açıyorum ona kursun diye, seçtiğim klasörü de kabul etmiyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.739 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 Her oyunu kurmadan önce yanlış hatırlamıyorsam pop-up ekranında hangi diske kurmak istediğini soruyordu. Artı 1 Eksi
Her oyunu kurmadan önce yanlış hatırlamıyorsam pop-up ekranında hangi diske kurmak istediğini soruyordu.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 10 Şubat 2022 #3 Windows ayarlarından depolama kısmından yeni içeriğin nereye kaydedileceğini seçin kısmından D diskini seçin ve tekrar indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Windows ayarlarından depolama kısmından yeni içeriğin nereye kaydedileceğini seçin kısmından D diskini seçin ve tekrar indirmeyi deneyin.