Merhaba 1 ay önce Xbox Game Pass Ultimate almıştım ama yinelenen ödemeyi kapamayı unutmuşum daha demin kartımdan para çekti aboneliği iptal et seçeneğine tıkladığımda aboneliğin bittiğini ve iptal edemeyeceğimi söylüyor ama kartımdan para çekti. Nasıl iade edebilirim?
Dostum bana da aynı şey oldu iade almıyorlar hakkın yok diyor ama gene de şansını dene. Hatırlıyorsam Microsoft hesabına gir aboneliklerde ve Xbox Game Pass Ultimate'i iade et de iade seçeneği varsa gelir zaten para.
Aboneliği iptal ederler fakat satın almış olduğun aboneliği iptal etmezler yenilenmesini iptal ederler. Şansını bile deneme bence sözleşmeyi okuyun zaten olmayacağını anlayacaksınız.
Ben geçen sene iptal etmeye çalıştığımda iade seçeneği vardı. Abonelik ücretinin tamamından biraz azını iade alabiliyordum, çünkü 30 değil 25 günlük falan iade alacaktım. Sonrasında vazgeçtim kullanmaya devam ettim. 1 senede bir şeyler değişmiş olabilir ama pek sanmıyorum.
Ben geçen sene iptal etmeye çalıştığımda iade seçeneği vardı. Abonelik ücretinin tamamından biraz azını iade alabiliyordum, çünkü 30 değil 25 günlük falan iade alacaktım. Sonrasında vazgeçtim kullanmaya devam ettim. 1 senede bir şeyler değişmiş olabilir ama pek sanmıyorum.
Zaten iade hakkından kasıtları kartla satın alınıp alınmamış olması bence. Atıyorum 3 aylık kodla aldığınız üyelikten para iadesi alamazsınız, sadece iptal edebilirsiniz. Ama aylık ücretini kartınızdan ödediğiniz aboneliğin iadesini alabilirsiniz.