Xbox Game Pass PC alınır mı?

Oyunlardan çabuk sıkılıp çeşitli oyunlar oynuyorsan mantıklı olabilir onun dışında uzun vadede bence mantıksız.

Oynacağınız oyunlar varsa gayet uygun fiyata denk geliyor. Mesela tek oyunculu oyunu 5$ verip 1 ay oynayıp sonra aboneliği durdurabilirsiniz. Ama PC için Game pass Windows 10 1903 üstünde çalıştığını unutmayın.

@berbatine Verdiğin bağlantı Xbox için geçerli. Arkadaşın konu başında verdiği bağlantı 5.90 ₺ betaya katılabilirsin yazıyor. Ama bağlantıya tıklayınca 29 ₺ istiyor.

Son düzenleme:
"Xbox One ve Windows 10 bilgisayarı üzerinde oyun oynamak için etkin Xbox Game Pass Ultimate plan üyeliğinizi kullanın. Xbox Game Pass Ultimate; Konsol için Xbox Game Pass, PC için Xbox Game Pass (PC için Xbox Game Pass Güney Kore'de kullanılamaz) ve Xbox Live Gold'u içerir." Link doğru pcde kullanılabilir.

Gamepass mantığına hiç bir zaman adapte olamadım. Kısa vadede az para verip oyun oynamak mantıklı ama uzun vadede çok mantıksız geliyor bana. Sonuçta o oyuna sahip olmuyorsun o abonelikte. Abonelik bitince oyunda gidiyor.

Xbox One S için düzenli olarak Game Pass ve Gold Live abonelikleri satın alıyorum ve PC üzerinden de bu aboneliklerden faydalanıyorum ama Game Pass Ultimate için durum nedir bilmem.

Microsoft site arayüzleri o kadar kötü ki. Siz gene destek sistemi ile iletişime geçip satın alın. Benim bile kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…