Çözüldü Xbox Game Pass PC fiyat bilgisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Proxxyh

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM: Patriot Viper Steel RGB 16GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL20 Gaming
SSD: XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-2T-CS 2TB 7400/68
GPU: Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti OC
Anakart: Asus EX-B760M-V5 D4-CSM Intel B760 Soket 1700 DDR4
CPU: Intel Core i7-14700KF 5.60GHz 20 Çekirdek 33MB L3
Arkadaşlar benim merak ettiğim şey 3 ay için mi 6 TL ödüyoruz yoksa her ay için 3 ayda toplam 18 mi? Bir de ilk 3 ay bittikten sonra iptal edip 87 TL'yi ödemeden kurtulabiliyor muyuz?

gamepass.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3 ay için 6 TL, ben kullanıyorum. 3 ay sonrayı beklemeden iptal ettim. Otomatik çekim ve yenileme olmasın diye. Kullanıyorum hâlâ. 6 Martta bitecek.
Ek Açıklama 2020-01-27 235157.jpg

Yinelenen ödemem kapalı ama kullanabiliyorum.
Aynı şekilde Apple ARCADE denemek için alıp, ücretsiz deneme diye. İptal ettim. Kullandırmamıştı, iptal ettiğim için deneme hakkım yanmıştı. Bunda öyle bir durum yok.
3 ay için 6 TL, ben kullanıyorum. 3 ay sonrayı beklemeden iptal ettim. Otomatik çekim ve yenileme olmasın diye. Kullanıyorum hâlâ. 6 Martta bitecek.
Ek Açıklama 2020-01-27 235157.jpg

Aynı şekilde Apple ARCADE denemek için alıp, ücretsiz deneme diye. İptal ettim. Kullandırmamıştı, iptal ettiğim için deneme hakkım yanmıştı. Bunda öyle bir durum yok.

Çözüm
Eki Görüntüle 493016

Teşekkürler gönül rahatlığıyla alabilirim artık.

3 ay için 6 TL. 3 ay kullanıp iptal edebilirsin. Ancak 3 ay sonra iptal etmeyi unutma yoksa 87 TL ödemek zorunda kalırsın.

Teşekkürler :)
Valla illegal bişey değil sonuçta, kampanya 12 şubata kadar devam ediyor. Başka bir kart ve e mail ile 11 Şubatta bir üç ay daha alacağım ben. 80 lira yerine, fırsat varken değerlendiricem.
Torrentten korsan indirmektense.

Güzel fikir, hem korsan indirmemiş olurum gamepass de oynamak istediğim oyunlarda vardı zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı