F Fumetsu Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 14 23 Haziran 2021 #1 Başlıktaki soruyu soruyorum 3 ay kadar önce denemiştim olmamıştı herhangi bir yolu var mı acaba?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 23 Haziran 2021 #2 Ne yazık ki oyun dosyalarına erişemiyoruz. Mümkün değil. Artı 0 Eksi
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 Onur Turgut Ermiş dedi: Ne yazık ki oyun dosyalarına erişemiyoruz. Mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda mod desteği olabilir ancak oyun dosyaları korumalı ancak dosyalara erişmek imkansız değil zor ve zahmetli. Artı 0 Eksi
Onur Turgut Ermiş dedi: Ne yazık ki oyun dosyalarına erişemiyoruz. Mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda mod desteği olabilir ancak oyun dosyaları korumalı ancak dosyalara erişmek imkansız değil zor ve zahmetli.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 23 Haziran 2021 #4 PashaReyiz dedi: Bazı oyunlarda mod desteği olabilir ancak oyun dosyaları korumalı ancak dosyalara erişmek imkansız değil zor ve zahmetli. Genişletmek için tıkla... Xbox Gamepass oyunları Windowsun gizli dosyalarına iniyor zaten. O kadar zahmeti herkes vermez. Artı 0 Eksi
PashaReyiz dedi: Bazı oyunlarda mod desteği olabilir ancak oyun dosyaları korumalı ancak dosyalara erişmek imkansız değil zor ve zahmetli. Genişletmek için tıkla... Xbox Gamepass oyunları Windowsun gizli dosyalarına iniyor zaten. O kadar zahmeti herkes vermez.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #5 Onur Turgut Ermiş dedi: Xbox Game Pass oyunları Windows'un gizli dosyalarına iniyor zaten. O kadar zahmeti herkes vermez. Genişletmek için tıkla... Yani YouTube'ta videolar var oradan bakarak yapmıştım ancak zahmetli. Artı 0 Eksi
Onur Turgut Ermiş dedi: Xbox Game Pass oyunları Windows'un gizli dosyalarına iniyor zaten. O kadar zahmeti herkes vermez. Genişletmek için tıkla... Yani YouTube'ta videolar var oradan bakarak yapmıştım ancak zahmetli.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 23 Haziran 2021 #6 Denedim ve oldu. Aynı yolla mod da kurulabiliyor. Ben yama kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Denedim ve oldu. Aynı yolla mod da kurulabiliyor. Ben yama kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #7 Silinen üye dedi: Denedim ve oldu. Aynı yolla mod da kurulabiliyor. Ben yama kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bu videodaki gibi yaparsanız kuruluyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Denedim ve oldu. Aynı yolla mod da kurulabiliyor. Ben yama kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bu videodaki gibi yaparsanız kuruluyor.