Xbox Game Pass PC Oyun Yüklemede Disk Seçimi

Splintles

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz
Intel Core i5-6500 Skylake 3.2 GHz 6MB Cache LGA 1151
MSI Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit
Kingston Hyperx Fury 3D 120 GB | 500MB/s - 500MB/s
WD 3.5" 2 TB Sata III 6Gbit/s 7200 RPM
Kingston Hyperx Savage 8GB 2133 MHz DDR4 Ram
Corsair Vengeance 8GB 2400 MHz DDR4
Meslek
Öğrenci
Xbox Game Pass satın aldım fakat D diskine yüklemek istediğimde böyle bir sorun çıkıyor. Windows ayarlarından yükleme klasörünü değiştir deyince ise diğer uygulamalar silinsin mi sorusunu anlamadım, hayır dersem de hata kodu veriyor.

xobx.png
diğerr.png
hata.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim Xbox programından yapmaya çalışıyorsun sanırım. Programdan değil de Windows Ayarlar bölümünden yapmayı dener misin? Ben bu şekilde yaptım sorunsuz kullanıyorum uzun zamandır. Eğer bu şekilde yaptığında yine aynı uyarıyı veriyorsa tahminimce ya bilgisayarında birden fazla işletim sistemi kuruludur ve program ya da oyunlar için indirme sürücüsünü aynı sürücü olarak gösteriyorsundur ya da format atmadan önce bir sürücüyü indirme yeri olarak göstermişsindir sonra format atmışsındır ve format attıktan sonra yine aynı sürücüyü gösteriyorsundur. Bu yüzden eski dosyaların silineceği uyarısı veriyordur. Bunlar geliyor aklıma şuan. Dediğim yöntemi denedikten sonra neticeyi lütfen bana bildir kardeşim

1111.PNG
111111.PNG

Kardeşim Xbox programından yapmaya çalışıyorsun sanırım. Programdan değil de Windows Ayarlar bölümünden yapmayı dener misin? Ben bu şekilde yaptım sorunsuz kullanıyorum uzun zamandır. Eğer bu şekilde yaptığında yine aynı uyarıyı veriyorsa tahminimce ya bilgisayarında birden fazla işletim sistemi kuruludur ve program ya da oyunlar için indirme sürücüsünü aynı sürücü olarak gösteriyorsundur ya da format atmadan önce bir sürücüyü indirme yeri olarak göstermişsindir sonra format atmışsındır ve format attıktan sonra yine aynı sürücüyü gösteriyorsundur. Bu yüzden eski dosyaların silineceği uyarısı veriyordur. Bunlar geliyor aklıma şuan. Dediğim yöntemi denedikten sonra neticeyi lütfen bana bildir kardeşim

Eki Görüntüle 465516Eki Görüntüle 465517
Aynı gösterdiğin yolla yapınca o seçenek çıkıyor işte "Diğer uygulamalar silinsin mi?" şeklinde attığım fotoğrafta. Eğer ona hayır dersem de diğer fotoğraftaki hata kodu çıkıyor. Ben evet dersem ne olacağını anlamadığım için sormuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı