CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar, Xbox Game Pass PC'yi 30₺ ye alırsam sonradan uzatabiliyor muyum? Yoksa Live Gold 3 aylık alıp üstüne Ultimate mi alayım?
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar, Xbox Game Pass PC'yi 30₺ ye alırsam sonradan uzatabiliyor muyum? Yoksa Live Gold 3 aylık alıp üstüne Ultimate mi alayım?
efe12t Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Sitesinden satın alma yerine gidince oluyordu önceden hala var mıdır bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2024
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 27 Haziran 2023 #3 3 aylık Live Gold alıp üstüne bir tane Ultimate alırsanız, 4 ay Ultimate sahibi olmuş olursunuz.
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 Berkay Kiraz dedi: 3 aylık Live Gold alıp üstüne bir tane Ultimate alırsanız, 4 ay Ultimate sahibi olmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Xbox'tan oynamadığım için Xbox Game Pass PC olanı oluyorsa hiç uğraşmadan etmeden almak istiyorum oluyor ise.
Berkay Kiraz dedi: 3 aylık Live Gold alıp üstüne bir tane Ultimate alırsanız, 4 ay Ultimate sahibi olmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Xbox'tan oynamadığım için Xbox Game Pass PC olanı oluyorsa hiç uğraşmadan etmeden almak istiyorum oluyor ise.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 27 Haziran 2023 #5 CarcaiE dedi: Hocam ben Xbox'tan oynamadığım için Xbox Game Pass PC olanı oluyorsa hiç uğraşmadan etmeden almak istiyorum oluyor ise. Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. Live Gold sadece Ultimate'e yükseltilebiliyor.
CarcaiE dedi: Hocam ben Xbox'tan oynamadığım için Xbox Game Pass PC olanı oluyorsa hiç uğraşmadan etmeden almak istiyorum oluyor ise. Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. Live Gold sadece Ultimate'e yükseltilebiliyor.
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 Berkay Kiraz dedi: Olmuyor maalesef. Live Gold sadece Ultimate'e yükseltilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi baktım da Xbox Game Pass PC alırsam sonra otomatik ödemeyi kaparsam böyle böyle alırsam oluyor gibi? Yani satın al- otomatik ödemeyi kapat -uzat- otomatik ödemeyi kapat -uzat- otomatik ödemeyi kapat -uzat- otomatik ödemeyi kapat.(4 ay) bu şekilde.
Berkay Kiraz dedi: Olmuyor maalesef. Live Gold sadece Ultimate'e yükseltilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi baktım da Xbox Game Pass PC alırsam sonra otomatik ödemeyi kaparsam böyle böyle alırsam oluyor gibi? Yani satın al- otomatik ödemeyi kapat -uzat- otomatik ödemeyi kapat -uzat- otomatik ödemeyi kapat -uzat- otomatik ödemeyi kapat.(4 ay) bu şekilde.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 27 Haziran 2023 #7 CarcaiE dedi: Hocam şimdi baktım da Xbox Game Pass PC alırsam sonra otomatik ödemeyi kaparsam böyle böyle alırsam oluyor gibi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sırayla alarak da yapabilirsin hiç Live Gold'a bulaşmadan.
CarcaiE dedi: Hocam şimdi baktım da Xbox Game Pass PC alırsam sonra otomatik ödemeyi kaparsam böyle böyle alırsam oluyor gibi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sırayla alarak da yapabilirsin hiç Live Gold'a bulaşmadan.
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #8 Berkay Kiraz dedi: Evet. Sırayla alarak da yapabilirsin hiç Live Gold'a bulaşmadan. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam teşekkür ederim.
Berkay Kiraz dedi: Evet. Sırayla alarak da yapabilirsin hiç Live Gold'a bulaşmadan. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam teşekkür ederim.