Han Soloo Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Xbox Game Pass PC'ye EA Play geldi. Xbox Game Pass PC oyunlarına Türkçe yama yapamıyorduk. Xbox Game Pass PC'de olan EA Play oyunlarına Türkçe yama yapılabiliyor mu? Star Wars Jedi: Fallen Order'a Türkçe yama yapmak istiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Xbox Game Pass PC'ye EA Play geldi. Xbox Game Pass PC oyunlarına Türkçe yama yapamıyorduk. Xbox Game Pass PC'de olan EA Play oyunlarına Türkçe yama yapılabiliyor mu? Star Wars Jedi: Fallen Order'a Türkçe yama yapmak istiyorum da.
EgzoZ_FaN Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 368 Çözümler 2 Yer New Hanover Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 Microsoft Store oyunun dosyalarına erişimi reddediyor. EA Desktop uygulaması üzerinden oyun dosyalarına erişebiliyorsanız belki bir ihtimal.
Microsoft Store oyunun dosyalarına erişimi reddediyor. EA Desktop uygulaması üzerinden oyun dosyalarına erişebiliyorsanız belki bir ihtimal.
Kangal_tanrisi Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 40 5 Nisan 2021 #3 A Way Out'a Türkçe yama yapabilmiştim ama Star Wars Jedi: Fallen Order'a yamayı kuramadım. Siz yamayı kurabildiniz mi?
A Way Out'a Türkçe yama yapabilmiştim ama Star Wars Jedi: Fallen Order'a yamayı kuramadım. Siz yamayı kurabildiniz mi?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kangal_tanrisi Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 40 5 Nisan 2021 #5 Bu kadar uğraşmam mı gerekiyor, oyu dosyalarına ulaşabiliyorum. Türkçe yamayı atıyorum ama hiçbir şey olmuyor.
Bu kadar uğraşmam mı gerekiyor, oyu dosyalarına ulaşabiliyorum. Türkçe yamayı atıyorum ama hiçbir şey olmuyor.