aslanakbey Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #1 Selamlar, az önce Xbox Game Pass For PC satın aldım. Şimdi Forza iniyor, ben bu inen oyunu multiplayer oynayabilecek miyim?
Selamlar, az önce Xbox Game Pass For PC satın aldım. Şimdi Forza iniyor, ben bu inen oyunu multiplayer oynayabilecek miyim?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #2 Oynayabilirsiniz.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.876 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 17 Kasım 2019 #3 Evet, multiplayer oynayabileceksiniz. Game Pass ile Standard Edition'a sahipmiş gibi oynayabilirsiniz.
Evet, multiplayer oynayabileceksiniz. Game Pass ile Standard Edition'a sahipmiş gibi oynayabilirsiniz.
aslanakbey Megapat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #4 Eryd dedi: Evet, multiplayer oynayabileceksiniz. Game Pass ile Standard Edition'a sahipmiş gibi oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu biraz üzdü
Eryd dedi: Evet, multiplayer oynayabileceksiniz. Game Pass ile Standard Edition'a sahipmiş gibi oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu biraz üzdü