7 7maliem7 Kilopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 63 10 Eylül 2020 #11 EA Play'in Xbox Game Pass'e dahil olacağını da düşünürsek 30 TL verilebilir gibi bence.
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 10 Eylül 2020 #12 7maliem7 dedi: EA Play'in Xbox Game Pass'e dahil olacağını da düşünürsek 30 TL verilebilir gibi bence. Genişletmek için tıkla... Ben Ea Play sadece Xbox Game pass Ultimate'ye ekleniyor diye biliyorum kendi sitesinde öyle yazıyor.
7maliem7 dedi: EA Play'in Xbox Game Pass'e dahil olacağını da düşünürsek 30 TL verilebilir gibi bence. Genişletmek için tıkla... Ben Ea Play sadece Xbox Game pass Ultimate'ye ekleniyor diye biliyorum kendi sitesinde öyle yazıyor.
7 7maliem7 Kilopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 63 10 Eylül 2020 #13 Mehmet Yay dedi: Ben EA Play sadece Xbox Game Pass Ultimate'ye ekleniyor diye biliyorum kendi sitesinde öyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Ultimate ve Game Pass for PC aboneleri EA Play oyunlarını oynayabilecekmiş. Muhtemelen Microsoft, zama üzülen oyuncuları EA Play'le beraber memnun etmeye çalışıyor. Kaynak: Shiftdelete Son düzenleme: 10 Eylül 2020
Mehmet Yay dedi: Ben EA Play sadece Xbox Game Pass Ultimate'ye ekleniyor diye biliyorum kendi sitesinde öyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass Ultimate ve Game Pass for PC aboneleri EA Play oyunlarını oynayabilecekmiş. Muhtemelen Microsoft, zama üzülen oyuncuları EA Play'le beraber memnun etmeye çalışıyor. Kaynak: Shiftdelete