ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Ağustos 2021 #11 Vivaldi12 dedi: Aynı şekilde hala kabul etmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Yazdığım diğer kodu denediniz mi ?
Vivaldi12 dedi: Aynı şekilde hala kabul etmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Yazdığım diğer kodu denediniz mi ?
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 13 Ağustos 2021 #12 Ülkeyi birleşik krallık değil de Almanya yaptım ve kabul etti. Bir sorun olur mu bu?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Ağustos 2021 #13 Vivaldi12 dedi: Ülkeyi birleşik krallık değil de Almanya yaptım ve kabul etti. Bir sorun olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz lakin yazdığınız bilgileri unutmayın aksi takdirde herhangi bir hesap çalınma olayında hesabınızı geri almanız pek mümkün olmaz.
Vivaldi12 dedi: Ülkeyi birleşik krallık değil de Almanya yaptım ve kabul etti. Bir sorun olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz lakin yazdığınız bilgileri unutmayın aksi takdirde herhangi bir hesap çalınma olayında hesabınızı geri almanız pek mümkün olmaz.
Faik Alandağ Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #14 Hocam, 06010 deneyin olmazsa yazın. Vivaldi12 dedi: Ülkeyi birleşik krallık değil de Almanya yaptım ve kabul etti. Bir sorun olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz sanırım
Hocam, 06010 deneyin olmazsa yazın. Vivaldi12 dedi: Ülkeyi birleşik krallık değil de Almanya yaptım ve kabul etti. Bir sorun olur mu bu? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz sanırım
Win7Best Decapat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #15 Microsoft Store'dan rastgele bir alışveriş yapmaya çalışıyorum sayı yazmayı denerken 4 hanede hata vermediğini fark edip 1597 felan gibi birşey yazdım oldu. Ödeme ile ülke farklı gibi saçma bir uyarı verdi de...
Microsoft Store'dan rastgele bir alışveriş yapmaya çalışıyorum sayı yazmayı denerken 4 hanede hata vermediğini fark edip 1597 felan gibi birşey yazdım oldu. Ödeme ile ülke farklı gibi saçma bir uyarı verdi de...