hullq Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #1 Selamlar, hata aşağıda göründüğü gibi. Sizce ne yapabilirim? Dosya Ekleri 1736450658842.png 635,8 KB · Görüntüleme: 87 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
Eren Krmn Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #2 hullq dedi: Selamlar, hata aşağıda göründüğü gibi. Sizce ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Riot'u komple kapatın daha sonrasında açıp bilgisayarı yeniden başlatın aynı sorun bende de EA için oluyordu öyle çözmüştüm.
hullq dedi: Selamlar, hata aşağıda göründüğü gibi. Sizce ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Riot'u komple kapatın daha sonrasında açıp bilgisayarı yeniden başlatın aynı sorun bende de EA için oluyordu öyle çözmüştüm.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 638 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #3 Hocam, PC'yi yeniden başlatmayı, Xbox App'i yeniden başlatmayı deneyin eğer işe yaramazsa ve herhangi bir çözüm yolu gelmezse Riot istemci desteğine başvurun.
Hocam, PC'yi yeniden başlatmayı, Xbox App'i yeniden başlatmayı deneyin eğer işe yaramazsa ve herhangi bir çözüm yolu gelmezse Riot istemci desteğine başvurun.
hullq Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #4 Eren Krmn dedi: Hocam Riot'u komple kapatın daha sonrasında açıp bilgisayarı yeniden başlatın aynı sorun bende de EA için oluyordu öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... olmadı valla
Eren Krmn dedi: Hocam Riot'u komple kapatın daha sonrasında açıp bilgisayarı yeniden başlatın aynı sorun bende de EA için oluyordu öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... olmadı valla