Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 4 Haziran 2021 #1 Game Pass satın almayı düşünüyorum, Ultimate ve standart arasında ne kadar fark vardır? Ultimate alırsam hangi ekstra oyunlara sahip olabilirim?
Game Pass satın almayı düşünüyorum, Ultimate ve standart arasında ne kadar fark vardır? Ultimate alırsam hangi ekstra oyunlara sahip olabilirim?
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 4 Haziran 2021 #2 Ultimate alırsan xbox ile de kullanabilirsin.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #3 Ultimate'de Live Gold dahil ayrıca hem konsol hem PC hem de bulut desteği var.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 4 Haziran 2021 #4 Ultimate'de bazı premium oyunlarda var sanırım, o oyunlara nerden bakabilirim?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Haziran 2021 #5 PC ve konsolu aynı pakette kullanmak için Ultimate var. Eğer sadece PC için istiyorsanız PC sürüm yeterli.
PC ve konsolu aynı pakette kullanmak için Ultimate var. Eğer sadece PC için istiyorsanız PC sürüm yeterli.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 4 Haziran 2021 #6 körbiginar dedi: PC ve konsolu aynı pakette kullanmak için Ultimate var. Eğer sadece PC için istiyorsanız PC sürüm yeterli. Genişletmek için tıkla... Eskiden premium oyun tarzı şeyler vardı, FH4 oynayabilmek için ultimate olanı almak gerekiyordu, hala daha öyle mi?
körbiginar dedi: PC ve konsolu aynı pakette kullanmak için Ultimate var. Eğer sadece PC için istiyorsanız PC sürüm yeterli. Genişletmek için tıkla... Eskiden premium oyun tarzı şeyler vardı, FH4 oynayabilmek için ultimate olanı almak gerekiyordu, hala daha öyle mi?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Haziran 2021 #7 Eternal777 dedi: Eskiden Premium oyun tarzı şeyler vardı, FH4 oynayabilmek için Ultimate olanı almak gerekiyordu, hala daha öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Forza'nın kendisi dahil normale. Ama Ultimate sürümü değil. Ama sanırım Gears 5'in Gold sürümünü oynamak için Ultimate gerekiyor.
Eternal777 dedi: Eskiden Premium oyun tarzı şeyler vardı, FH4 oynayabilmek için Ultimate olanı almak gerekiyordu, hala daha öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Forza'nın kendisi dahil normale. Ama Ultimate sürümü değil. Ama sanırım Gears 5'in Gold sürümünü oynamak için Ultimate gerekiyor.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 4 Haziran 2021 #8 körbiginar dedi: Hayır, Forza'nın kendisi dahil normale. Ama Ultimate sürümü değil. Ama sanırım Gears 5'in Gold sürümünü oynamak için Ultimate gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, fazladan 14-15 vermeye değer mi sizce?
körbiginar dedi: Hayır, Forza'nın kendisi dahil normale. Ama Ultimate sürümü değil. Ama sanırım Gears 5'in Gold sürümünü oynamak için Ultimate gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, fazladan 14-15 vermeye değer mi sizce?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Haziran 2021 #9 Eternal777 dedi: Teşekkürler, fazladan 14-15 vermeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bana sorarsanız değmez. Gears 5 Gold oynamayacaksanız bir anlamı yok bence PC için.
Eternal777 dedi: Teşekkürler, fazladan 14-15 vermeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bana sorarsanız değmez. Gears 5 Gold oynamayacaksanız bir anlamı yok bence PC için.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 4 Haziran 2021 #10 körbiginar dedi: Bana sorarsanız değmez. Gears 5 Gold oynamayacaksanız bir anlamı yok bence PC için. Genişletmek için tıkla... Snowrunner, Conanexiles vs. birkaç oyun daha ultimateye dahilmiş. Sanırım ultimate olanı alacağım, çok teşekkürler.
körbiginar dedi: Bana sorarsanız değmez. Gears 5 Gold oynamayacaksanız bir anlamı yok bence PC için. Genişletmek için tıkla... Snowrunner, Conanexiles vs. birkaç oyun daha ultimateye dahilmiş. Sanırım ultimate olanı alacağım, çok teşekkürler.