emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.427 Makaleler 3 Çözümler 58 22 Ekim 2023 #1 Birkaç konu gözüme çarptı, insanların merak ettiğini gördüm. Aslında çok basit bir yöntem, akıl karışıklılığına yol açacak bir durum bulunmuyor. Çok basit bir şekilde aylık olarak sürenizi uzatabilirsiniz. Çalıştığının kanıtı: Adımlar: 1- Bu siteye giriniz: Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox 2- İşaretli yere tıklayınız, giriş yapmanızı istiyorsa hesabınıza giriş yapınız. 3- İstediğiniz bir üyeliği seçiniz: 4- Anlaşmayı onaylayınız ve ileri tuşuna basınız. Bastıktan sonra şöyle bir ekran gelecek, "Abone ol" tuşuna basınız: 5- 1. işleme dönüp, tekrarlayınız.
Birkaç konu gözüme çarptı, insanların merak ettiğini gördüm. Aslında çok basit bir yöntem, akıl karışıklılığına yol açacak bir durum bulunmuyor. Çok basit bir şekilde aylık olarak sürenizi uzatabilirsiniz. Çalıştığının kanıtı: Adımlar: 1- Bu siteye giriniz: Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox 2- İşaretli yere tıklayınız, giriş yapmanızı istiyorsa hesabınıza giriş yapınız. 3- İstediğiniz bir üyeliği seçiniz: 4- Anlaşmayı onaylayınız ve ileri tuşuna basınız. Bastıktan sonra şöyle bir ekran gelecek, "Abone ol" tuşuna basınız: 5- 1. işleme dönüp, tekrarlayınız.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 22 Ekim 2023 #2 Üst üste alırken hata verdi. Yinelenen ödemeyi kapatıp deneyince alabildim.