Eğer kontrolcü bağlarsan Bulut Game Pass oynayabilirsin.Google'a giriş yapabiliyorum TV'den, buradan Game Pass'e girip oyun oynayabilir miyim?
Bir de LoL oynayabilr miyim, gecikme süresi çok mu?
kontrolcü ne oluyor?Eğer kontrolcü bağlarsan Bulut Game Pass oynayabilirsin.
PS, Xbox kolu. Ayrıca TV'de LoL oynayamazsınız.kontrolcü ne oluyor?
Benim tv google'a girebiliyor ama google playe girmiyor, google üzerinden giriş yapabilirim değil mi?PS, Xbox kolu. Ayrıca TV'de LoL oynayamazsınız.
Hayır, Gamepass bulut hizmeti ülkemizde bulunmuyor.Google'a giriş yapabiliyorum TV'den, buradan Game Pass'e girip oyun oynayabilir miyim?
Bir de LoL oynayabilr miyim, gecikme süresi çok mu?
Gecikme süresi nasıl, online oyunlarda rahatsız ediyormu?Hayır, Gamepass bulut hizmeti ülkemizde bulunmuyor.
Hocam, gamepass'in bulut hizmeti Türkiye'de yok ki oynayamazsınız. Vpn bağlayarak girilebilir ancak tavsiye etmiyorum 5-10 saniye gecikme ve rezalet görüntü ile karşılaşırsınız.Gecikme süresi nasıl, online oyunlarda rahatsız ediyormu?
Android tv ile girilemezmi?Hocam, gamepass'in bulut hizmeti Türkiye'de yok ki oynayamazsınız. Vpn bağlayarak girilebilir ancak tavsiye etmiyorum 5-10 saniye gecikme ve rezalet görüntü ile karşılaşırsınız.
Dediğiniz uygulamaya girersiniz ama oyun oynayamazsınız.Android tv ile girilemezmi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.