ygzdmrts Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 35 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #1 Temmuz ayında herkes gibi live Gold 12 ay + 1 ay Ultimate paket ile 13 ay Game Pass üyeliği satın almıştım. Yeni zamdan önce süre uzatmak istediğimde böyle bir sorunla karşılıyorum. Nasıl çözüp süre uzatabilirim? Dosya Ekleri xbox.png 25,7 KB · Görüntüleme: 64
Temmuz ayında herkes gibi live Gold 12 ay + 1 ay Ultimate paket ile 13 ay Game Pass üyeliği satın almıştım. Yeni zamdan önce süre uzatmak istediğimde böyle bir sorunla karşılıyorum. Nasıl çözüp süre uzatabilirim?
Çözüm Frstghost 26 Ekim 2023 Hangi paketi aliyorsun? Aktif bir Ultimate aboneligin varsa sadece Ultimate alabilirsin.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2023 #2 Yine mi zamlanacak? Artı 0 Eksi
KS KS ygzdmrts Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 35 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #3 şifre20 dedi: Yine mi zamlanacak? Genişletmek için tıkla... Şu an bu teklifin süresinin dolmasına 5 gün kaldı diyor sitesinde. Artı 0 Eksi
şifre20 dedi: Yine mi zamlanacak? Genişletmek için tıkla... Şu an bu teklifin süresinin dolmasına 5 gün kaldı diyor sitesinde.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 26 Ekim 2023 #4 Hangi paketi aliyorsun? Aktif bir Ultimate aboneligin varsa sadece Ultimate alabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ygzdmrts Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 35 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #5 Frstghost dedi: Hangi paketi aliyorsun? Aktif bir Ultimate aboneligin varsa sadece Ultimate alabilirsin. Genişletmek için tıkla... PC için olanı deniyordum. Bunu düşünmemiştim Çok teşekkürler. Konu çözüldü. Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Hangi paketi aliyorsun? Aktif bir Ultimate aboneligin varsa sadece Ultimate alabilirsin. Genişletmek için tıkla... PC için olanı deniyordum. Bunu düşünmemiştim Çok teşekkürler. Konu çözüldü.