SemihBulut Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 Xbox Game Pass üyeliği aldım fakat Microsoft hesabımda ve Xbox hesabimda gozukmuyor.
4 467779 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 27 16 Haziran 2022 #2 SemihBulut dedi: Xbox Game Pass üyeliği aldım fakat Microsoft hesabımda ve Xbox hesabimda gozukmuyor. Genişletmek için tıkla... Eğer yeni alıysan, sistemde hemen gözükmeyebilir. Bende de böyle olmuştu.
SemihBulut dedi: Xbox Game Pass üyeliği aldım fakat Microsoft hesabımda ve Xbox hesabimda gozukmuyor. Genişletmek için tıkla... Eğer yeni alıysan, sistemde hemen gözükmeyebilir. Bende de böyle olmuştu.
SemihBulut Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 467779 dedi: Eğer yeni alıysan, sistemde hemen gözükmeyebilir. Bende de böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Ben kod girmiştim fark eder mi?
467779 dedi: Eğer yeni alıysan, sistemde hemen gözükmeyebilir. Bende de böyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Ben kod girmiştim fark eder mi?
4 467779 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 27 17 Haziran 2022 #4 SemihBulut dedi: Ben kod girmiştim fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü olan kodlar mı? daha önceden Game Pass üyeliğin olduysa veya bu kodlardan kullandıysan, girmiş olduğun kod işe yaramaz.
SemihBulut dedi: Ben kod girmiştim fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü olan kodlar mı? daha önceden Game Pass üyeliğin olduysa veya bu kodlardan kullandıysan, girmiş olduğun kod işe yaramaz.