Çözüldü Xbox Game Pass üyelik yenilenmiş görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canklct

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 ay önce Coca-Cola lime kapaklarından çıkan 1 aylık Xbox Game Pass aldım ve ödeme yöntemi olarak ininalimi seçtim(yinelenen ödeme) para çekmeyecekti çünkü bakiye 0'dı fakat 1 ay geçtikten sonra süresi 1 ay daha uzamış. Ve ödenmiş olarak gözüküyor. Fakat herhangi bir ödeme yapılmamış olarak gözüküyor ve aboneliği iptal ette bastığımda ödenmiş diyor ve 1 ay sonra bitecek diyor. Yani 2 ay kullanmış olacağım bir problem. Var mıdır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herhangi bir hata yok ortada, yinelenen ödemeyi açtığınızda 1 ay ekstradan bedava olarak veriyor, aslında uygulamada da söylüyor yinelenen ödemeyi açarsanız sürenin uzayacağını fakat gözünüzden kaçtı sanırım.
Bir problem yoktur hocam. Ara sıra olabiliyor böyle şeyler , benim arkadaşım'dada aynısı oldu amazon prime sisteminde 3-4 ay bedava kullandı prime'yi.

Bende de aynı şekilde Haziran'nin 19'un da aktifleştirdim ancak fatura tarihi ağustos'un 24ü.

Hocam soruyor ya kod ile üye olurken eğer kart bilgilerini girersen 1 ay da bizden hediye diye. Hiç mi okumadınız .

Herhangi bir hata yok ortada, yinelenen ödemeyi açtığınızda 1 ay ekstradan bedava olarak veriyor, aslında uygulamada da söylüyor yinelenen ödemeyi açarsanız sürenin uzayacağını fakat gözünüzden kaçtı sanırım.

Çözüm
Teşekkür ederim hocam bilmiyordum ya o heyecanla unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…