H hasan uzun Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #1 Xbox Game Pass'den yüklediğim Forza Horizon oyunu silmek istiyorum ancak oyunu ne Xbox uygulamasında görüyorum, ne de program ekle ve kaldır da gözüküyor. Hâla 100GB yer kaplamaya devam ediyor bunu nasıl çözebilirim?
Xbox Game Pass'den yüklediğim Forza Horizon oyunu silmek istiyorum ancak oyunu ne Xbox uygulamasında görüyorum, ne de program ekle ve kaldır da gözüküyor. Hâla 100GB yer kaplamaya devam ediyor bunu nasıl çözebilirim?
Kaef Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #2 Ayarlar > Uygulamalar > Forza Horizon 4'ü bul kaldır.
H hasan uzun Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #3 Kaef dedi: Ayarlar > Uygulamalar > Forza Horizon 4'ü bul kaldır. Genişletmek için tıkla... uygulamalarda gözükmüyor oyun
Kaef dedi: Ayarlar > Uygulamalar > Forza Horizon 4'ü bul kaldır. Genişletmek için tıkla... uygulamalarda gözükmüyor oyun
Kaef Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #4 hasan uzun dedi: uygulamalarda gözükmüyor oyun Genişletmek için tıkla... Xbox Support support.xbox.com Bi buraya gözat derim belki faydası olur.
hasan uzun dedi: uygulamalarda gözükmüyor oyun Genişletmek için tıkla... Xbox Support support.xbox.com Bi buraya gözat derim belki faydası olur.