Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 333 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi Xbox hesabımla Ubisoft üzerinden R6 oynamak istiyorum. Xbox'ı Ubisoft arasındaki bağlama işlemini yaptım ama yine de oynayamıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Başlıkta da gördüğünüz gibi Xbox hesabımla Ubisoft üzerinden R6 oynamak istiyorum. Xbox'ı Ubisoft arasındaki bağlama işlemini yaptım ama yine de oynayamıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Çözüm Catflowers 9 Nisan 2023 Sorunu Xbox'ı silip tekrardan yüklememle çözüldü. Siz de böyle bir sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözebilirsiniz.
Sorunu Xbox'ı silip tekrardan yüklememle çözüldü. Siz de böyle bir sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözebilirsiniz.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 9 Nisan 2023 #2 İndirmemişsiniz hocam anlayamadım sorununuzu. Artı 0 Eksi
KS KS Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 333 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #3 FizzKhalifa_07 dedi: İndirmemişsiniz hocam anlayamadım sorununuzu. Genişletmek için tıkla... Nasıl indirecem ki oyuna sahip olamıyorum. Artı 0 Eksi
FizzKhalifa_07 dedi: İndirmemişsiniz hocam anlayamadım sorununuzu. Genişletmek için tıkla... Nasıl indirecem ki oyuna sahip olamıyorum.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 9 Nisan 2023 #4 Catflowers dedi: Nasıl indireceğim ki oyuna sahip olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Game Pass ile oynatına tıklayın. Artı 0 Eksi
Catflowers dedi: Nasıl indireceğim ki oyuna sahip olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Game Pass ile oynatına tıklayın.
KS KS Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 333 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #5 FizzKhalifa_07 dedi: Game Pass ile oynatına tıklayın. Genişletmek için tıkla... tıkladığımda burası geliyor Artı 0 Eksi
FizzKhalifa_07 dedi: Game Pass ile oynatına tıklayın. Genişletmek için tıkla... tıkladığımda burası geliyor
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 9 Nisan 2023 #6 Microsoft'tan indirmeyi deneyin. Xbox'da bende de bu tarz sorunlar çıkıyor arada Game Pass de. Artı 0 Eksi
KS KS Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 333 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #7 FizzKhalifa_07 dedi: Microsoft'tan indirmeyi deneyin. Xbox'da bende de bu tarz sorunlar çıkıyor arada Game Pass de. Genişletmek için tıkla... Microsoft'da yok ki oyun ubisoftta var bu şekilde çıkması lazım Artı 0 Eksi
FizzKhalifa_07 dedi: Microsoft'tan indirmeyi deneyin. Xbox'da bende de bu tarz sorunlar çıkıyor arada Game Pass de. Genişletmek için tıkla... Microsoft'da yok ki oyun ubisoftta var bu şekilde çıkması lazım
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 9 Nisan 2023 #8 Catflowers dedi: Microsoft'da yok ki oyun Ubisoft'ta var. Genişletmek için tıkla... Microsoft Game Pass kısmında yok muydu ya. Artı 0 Eksi
Catflowers dedi: Microsoft'da yok ki oyun Ubisoft'ta var. Genişletmek için tıkla... Microsoft Game Pass kısmında yok muydu ya.
KS KS Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 333 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #9 FizzKhalifa_07 dedi: Microsoft Game Pass kısmında yok muydu ya. Genişletmek için tıkla... var işte ama oynayamıyorum Artı 1 Eksi
FizzKhalifa_07 dedi: Microsoft Game Pass kısmında yok muydu ya. Genişletmek için tıkla... var işte ama oynayamıyorum
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 9 Nisan 2023 #10 Bilmiyorum hocam Artı 0 Eksi