Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 333 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi Xbox hesabımla Ubisoft üzerinden R6 oynamak istiyorum. Xbox'ı Ubisoft arasındaki bağlama işlemini yaptım ama yine de oynayamıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Başlıkta da gördüğünüz gibi Xbox hesabımla Ubisoft üzerinden R6 oynamak istiyorum. Xbox'ı Ubisoft arasındaki bağlama işlemini yaptım ama yine de oynayamıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Çözüm Catflowers 9 Nisan 2023 Sorunu Xbox'ı silip tekrardan yüklememle çözüldü. Siz de böyle bir sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözebilirsiniz.
Sorunu Xbox'ı silip tekrardan yüklememle çözüldü. Siz de böyle bir sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözebilirsiniz.
KS KS Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 333 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #11 Sorunu Xbox'ı silip tekrardan yüklememle çözüldü. Siz de böyle bir sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözebilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Sorunu Xbox'ı silip tekrardan yüklememle çözüldü. Siz de böyle bir sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözebilirsiniz.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 9 Nisan 2023 #12 Catflowers dedi: Sorunu Xbox'ı silip tekrardan yüklememle çözüldü. Siz de böyle bir sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Catflowers dedi: Sorunu Xbox'ı silip tekrardan yüklememle çözüldü. Siz de böyle bir sorunla karşılaşırsanız bu şekilde çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, iyi oyunlar.