Xbox Game Pass Üzerinden Vampyr Oyunlara Kurmak

Alperen Değer

Megapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir yere kadar İngilizce oynamaya karşı değilim ama RPG oyunlarına gelince İngilizce seviyesinin bir üst noktada olması lazım. Vampyr oyunu da aynen öyle. Game Pass ile Vampyr oynamak istiyorum ama lanet olsun ki canım MİCROSOFT dosyalar üzerinde oynamayı geçtim adını bile değiştirmemize izin vermiyor.

Yamayı kurarken böyle bir hata alıyorum. Dosyalara erişebiliyorum, nerede olduklarını biliyorum ama dediğim gibi oynama yapamıyorum. Bu sorunu çözmemin bir yolunu bilen, legal illegal fark etmez. Bana lütfen söylesin gerçekten çok ama çok saçma, Microsoft'a ticket atıyorum bide şakaymış gibi evet dediğin gibi dosyalar üzerinde oynamaya izin vermiyoruz yazıyorlar. Bunu yapmalarındaki amacı da anlamış değilim.

Screenshot_1.png

MS Market'ten o kadar buyuk boyutlu bir oyunu indirmen bile mucize. O kadar ilkel bir marketleri var ki degil bu oyunu bir kac yuz megabyte'lik dosyalarda bile surekli sorun yasatiyor. Durdurmak ya da PC'yi yeniden baslatmak hep islemi yarim birakiyor. Oldu internet koptu hadi yeni bastan.

MS Market'ten o kadar buyuk boyutlu bir oyunu indirmen bile mucize. O kadar ilkel bir marketleri var ki degil bu oyunu bir kac yuz megabyte'lik dosyalarda bile surekli sorun yasatiyor. Durdurmak ya da PC'yi yeniden baslatmak hep islemi yarim birakiyor. Oldu internet koptu hadi yeni bastan.
Kesinlikle çok kötü ama muhtemelen yarım terabaytlık oyun indirdim ve pek sıkıntıyla karşılaşmadım.

XBox icin bilemiyorum ama PC tarafinda rezalet maalesef. Baslik karakter sinirina takilmis gibi yarim yamalak oldugu icin PC'mi XBOX'i mi kastediyor anlayamadim o yuzden.
PC üzerinden anlatmaya çalışıyorum.
Xbox Beta üzerinden indiriyorum oyunları. Sorun yaşatmıyor o konuda.

Sergei Strelec WinPE 10 indirip Rufus ile USB belleginize yazdirin. Bilgisayari bu USB ile acip USB uzerindeki Windows'tan islem yapmayi deniyebilirsiniz. Klasorun yedegini mutlaka alin. Birseyler yanlis giderse geri donmeniz icin gerekir. Yoksa GB'larca boyutundaki oyunu tekrar indirirken bana sevgilerinizi tekrar edip durursunuz. 😺

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı