Süleyman Kaçar Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 129 12 Ocak 2021 #1 Xbox Game Pass Ultimate aldım fakat avantajlar kısmında rağmen Discord Nitro yok nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri resim_2021-01-12_190538.png 570,9 KB · Görüntüleme: 88
Xbox Game Pass Ultimate aldım fakat avantajlar kısmında rağmen Discord Nitro yok nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 12 Ocak 2021 #2 Onun geçerlilik süresi bitmişti herhalde.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 12 Ocak 2021 #3 O kampanya biteli çok oldu.
iDirext Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #4 Hocam filtreleri temizleyin sanırım sadece Forza Horizon'a ait avantajları listeliyor. Ambrosia dedi: Onun geçerlilik süresi bitmişti herhalde. Genişletmek için tıkla... MESs¹¹ dedi: O kampanya biteli çok oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam kampanyayı uzattılar sonradan. Bende halen gözüküyor hocam fakat Xbox Game Pass'e üye olamıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20210112-194056.jpg 68,2 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleme: 12 Ocak 2021
Hocam filtreleri temizleyin sanırım sadece Forza Horizon'a ait avantajları listeliyor. Ambrosia dedi: Onun geçerlilik süresi bitmişti herhalde. Genişletmek için tıkla... MESs¹¹ dedi: O kampanya biteli çok oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam kampanyayı uzattılar sonradan. Bende halen gözüküyor hocam fakat Xbox Game Pass'e üye olamıyorum.
Süleyman Kaçar Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 129 12 Ocak 2021 #5 iDirext dedi: Hocam filtreleri temizleyin sanırım sadece Forza Horizon'a ait avantajları listeliyor. Hocam kampanyayı uzattılar sonradan. Bende halen gözüküyor hocam fakat Xbox Game Pass'e üye olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Fitrermi nasıl temizleyebilirim oturumu kapattığımda avantajlar bölümde gözüküyor fakat oturumu açtığımda sadece Forza gözüküyor.
iDirext dedi: Hocam filtreleri temizleyin sanırım sadece Forza Horizon'a ait avantajları listeliyor. Hocam kampanyayı uzattılar sonradan. Bende halen gözüküyor hocam fakat Xbox Game Pass'e üye olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Fitrermi nasıl temizleyebilirim oturumu kapattığımda avantajlar bölümde gözüküyor fakat oturumu açtığımda sadece Forza gözüküyor.
iDirext Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #6 Hocam mobilden dener misiniz? Kendi uygulamasından.
Süleyman Kaçar Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 129 12 Ocak 2021 #7 iDirext dedi: Hocam mobilden dener misiniz? Kendi uygulamasından. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam Forza avantajını gösteriyor.
iDirext dedi: Hocam mobilden dener misiniz? Kendi uygulamasından. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam Forza avantajını gösteriyor.