İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 11 Ocak 2021 #1 Abone olup Discord Nitro alacağım ama "Üzgünüz, bu uygulamaya abone olamazsınız" yazısı geliyor. Ne yapmalıyım?
Abone olup Discord Nitro alacağım ama "Üzgünüz, bu uygulamaya abone olamazsınız" yazısı geliyor. Ne yapmalıyım?
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 11 Ocak 2021 #2 O teklif biteli 3 ay oldu.
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #3 teresamendoza dedi: O teklif biteli 3 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Tekrar başladı.
ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 527 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #4 İmperceptible dedi: Abone olup Discord Nitro alacağım ama "Üzgünüz, bu uygulamaya abone olamazsınız" yazısı geliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce de sürekli alıp iade ettiyseniz IP banı yemiş olabilirsiniz.
İmperceptible dedi: Abone olup Discord Nitro alacağım ama "Üzgünüz, bu uygulamaya abone olamazsınız" yazısı geliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce de sürekli alıp iade ettiyseniz IP banı yemiş olabilirsiniz.
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #5 ucan_sabri dedi: Hocam daha önce de sürekli alıp iade ettiyseniz ıp banı yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ban riski yok. Ticaretini yaptım hatta.
ucan_sabri dedi: Hocam daha önce de sürekli alıp iade ettiyseniz ıp banı yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ban riski yok. Ticaretini yaptım hatta.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 11 Ocak 2021 #6 ucan_sabri dedi: Hocam daha önce de sürekli alıp iade ettiyseniz IP banı yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır ilk defa alacağım geçen seferkini 3 günle kaçırdım
ucan_sabri dedi: Hocam daha önce de sürekli alıp iade ettiyseniz IP banı yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır ilk defa alacağım geçen seferkini 3 günle kaçırdım
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.868 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 11 Ocak 2021 #7 Quitahditale dedi: Ban riski yok. Ticaretini yaptım hatta. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim 27 Ekim'den sonra alınmıyor? Şu an Ultimate abonelerine avantajlarda Discord Nitro veriyor mu?
Quitahditale dedi: Ban riski yok. Ticaretini yaptım hatta. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim 27 Ekim'den sonra alınmıyor? Şu an Ultimate abonelerine avantajlarda Discord Nitro veriyor mu?
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 11 Ocak 2021 #8 fenomenale dedi: Benim bildiğim 27 Ekim'den sonra alınmıyor? Şu an Ultimate abonelerine avantajlarda Discord Nitro veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet veriyor 16 Ocak son gün
fenomenale dedi: Benim bildiğim 27 Ekim'den sonra alınmıyor? Şu an Ultimate abonelerine avantajlarda Discord Nitro veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet veriyor 16 Ocak son gün
iDirext Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #9 Bende de aynı sorun var hocam.