Xbox Game Pass Ultimate Bulut Üzerinden Oynama

Emirinho

Hectopat
Selamlar, sistemim çok iyi değil ve bu yüzden Xbox Game Pass almak yerine Game Pass Ultimate almayı tercih ettim. Çünkü bulut ile oynama özelliği vardı (en azından sitesinde böyle yazıyordu), her neyse.
Daha yeni satın aldım ve oyunu oynayabileceğim hiçbir seçenek bulamadım. Acaba nereden bulut üzerinden, indirmeden oynayabilirim? Teşekkürler...

1645109052462.png

Selamlar, sistemim çok iyi değil ve bu yüzden Xbox Game Pass almak yerine Game Pass Ultimate almayı tercih ettim. Çünkü bulut ile oynama özelliği vardı (en azından sitesinde böyle yazıyordu), her neyse.
Daha yeni satın aldım ve oyunu oynayabileceğim hiçbir seçenek bulamadım. Acaba nereden bulut üzerinden, indirmeden oynayabilirim? Teşekkürler...

VPN olmadan giremezsiniz ve sadece kol ile oynayabiliyorsunuz şu anda ama youtubeda klavye ve mouse ile oynama yöntemleri var tarayıcıdan girecek iseniz şu eklenti yardımcı olur oyuna girince otomatik olarak klavye mouse bağlanıyor.

VPN açıp(Almanya'ya bağlanabilirsiniz orada Cloud Gaming servisi var) bu sitede Xbox Cloud Gaming (Beta) with Xbox Game Pass | Xbox ways to play deyip hemen aşağıdan play Now deyin daha sonra oyunlardan birine girin sağ üstte yeşil yerde play yazısı çıkınca VPN'i kapatıp play deyin.

Dosya Ekleri

• Ekran Alın1tısı.PNG
    Ekran Alın1tısı.PNG
    3,2 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı