Xbox Game Pass Ultimate için Gold iptal edilmeli mi?

FourAnimal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Xbox Series S sahibiyim. Alırken Microsoft sitesinden 3 aylık Gold paket Game Pass aldım. Sanırım iyi oyunları oynamak için Ultimate üyelik gerekiyor. Gold paketi mi iptal mi ettirmem gerek, yoksa bir aylık Ultimate alırsam otomatik olarak o pakete çevrilir mi? Ayrıca Xbox müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim? Teşekkürler.

Gold paket dediğiniz Live Gold herhalde eğer varsa ustune 1 aylık Game Pass Ultimate alın ve onun ne kadar suresi varsa o o kadar Game Pass Ultimate olsun herhalde bunun cevabını aramışsınız ben bunu anladım çünkü.

Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass farklı şeyler. Xbox Live Gold, Xbox üzerinden multiplayer bir şekilde oyun oynamaya yarıyor.
Bknz: Xbox Live Gold, Xbox Game Pass

Xbox Game Pass sadece Xbox için, Xbox Game Pass for PC sadece bilgisayar için, Xbox Game Pass Ultimate bilgisayar ve Xbox için geniş bir oyun kütüphanesi sunar. Xbox Game Pass Ultimate'e ayrıca Xbox için Xbox Live Gold dahildir. Eğer bilgisayarda Xbox Game Pass kullanacaksanız ve elinizde bir Xbox cihazı yoksa, Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass ultimate gereksiz. Sadece Game Pass for PC almanız yeterli.

Ultimate üyelik ile 200'den fazla oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz. Ultimate için güvenilir yerlerden kod olarak satın almanızı tavsiye ederim. Çünkü diyelim 1 aylık Ultimate alıp kodu kullandınız. Önceden aldığınız 3 aylık Gold üyeliğinizin üstüne ekleniyor ve 4 aylık Ultimate üyeliğiniz oluyor. Yani kendisi Ultimate yapıyor sizin Gold üyeliğinizi.

Arkadaşlar oyunları sadece konsolda oynayacağım. Aldığım abonelikte Xbox Live Gold yazıyor. Sanırım yanlış bir seçim yapmışım ilk kez konsol kullanıyorum pek araştırma fırsatım olmadı. Şimdi ben Ultimate alacağım FIFA vs için şimdi bu durumda Live Gold'u boşa mı almış oldum? Değerli cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultimate'in içinde Live Gold da var, 200 oyuna erişim de var. Merak etmeyin. Dediğim gibi kod olarak alırsanız Gold üyeliğinizin süresinin üstüne eklenir.

Şimdi ben ultimate alacağım fifa vs icin şimdi bu durumda live goldu boşa mı almış oldum?
Hayır. Ultimate aldığınızda Live Gold üyeliğiniz otomatik Game Pass Ultimate'e dönüşecek ve Ultimate sürenize bir ay eklenecek. Örneğin üç aylık Ultimate aldınız ve bir de Live Gold'unuz var. Toplam dört aylık Game Pass Ultimate olmuş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…