Xbox Game Pass Ultimate ile konsolsuz oyun keyfi

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Microsoft'tan yeni adım, Game Pass Ultimate abonelerine. Konsol gerektirmeden bilgisayar üzerinden Xbox oyunları oynanabilecek. Microsoft'un hayata geçirdiği yenilik, Xbox Game Pass Ultimate abonelerine özel. Yeni özellikle birlikte artık bazı Xbox özel oyunları oynamak için konsola gerek kalmayacak, bilgisayardan da oynanabilecek. Kullanıcılar, sahip oldukları Xbox oyunlarını ya da Game Pass kütüphanesini yapımları, bilgisayarı üzerinden çalıştırabilecek. Bu da internet bağlantısı yöntemiyle olacak. Xbox uygulaması üzerinden bu sisteme erişilebiliyor ve Xbox Cloud Gaming (Beta) desteği, şimdilik 28 ülkede aktif olarak kullanılmakta olup diğer ülkelere desteğin ne zaman getirileceği ya da getirilip getirilmeyeceği de halen merak konusu. Şirketin bunu yapmasındaki amaç da konsola bağımlılığı azaltmayı çalışıyor ve oyunların herkese erişilebilir olmasını istiyor.

Betterxcloud uygulaması üzerinden VPN gerek kalmadan kullanabilirsiniz. İyi bir internetiniz varsa 1080p hikayeli oyunlarda keyif veriyor.

Yıllardır var olan bir şey zaten xCloud, Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Direkt söylediğim uygulama üzerinden çalıştırıp en yakın sunucuya bağlanabilirsiniz. Assassin's Creed Odyssey bitirmiştim bu uygulamayla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı