prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #1 Yeni Nitro aldım ve hediye envanterinde Xbox Game Pass var, o da 3 ay Nitro hediye ediyor. Bunu 3 ay kullanabilir miyim?
Yeni Nitro aldım ve hediye envanterinde Xbox Game Pass var, o da 3 ay Nitro hediye ediyor. Bunu 3 ay kullanabilir miyim?
iBerkiN Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #2 Nitro'yu uzatma yok diye biliyorum ama nitron bitince kullanırsan 3ay eklenir.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #3 iBerkiN dedi: Nitro'yu uzatma yok diye biliyorum ama nitron bitince kullanırsan 3ay eklenir. Genişletmek için tıkla... Elimdeki Nitro bir kaç gün sonra yenilenecek ve ilk ayına girecek. Şimdi iptal etsem o 3 ay aboneliği kullanabilir miyim?
iBerkiN dedi: Nitro'yu uzatma yok diye biliyorum ama nitron bitince kullanırsan 3ay eklenir. Genişletmek için tıkla... Elimdeki Nitro bir kaç gün sonra yenilenecek ve ilk ayına girecek. Şimdi iptal etsem o 3 ay aboneliği kullanabilir miyim?
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 1 Kasım 2021 #4 prex dedi: Yeni Nitro aldım ve hediye envanterinde Xbox Game Pass var, o da 3 ay Nitro hediye ediyor. Bunu 3 ay kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gamepass var bende hediye ettiği bişey yok.
prex dedi: Yeni Nitro aldım ve hediye envanterinde Xbox Game Pass var, o da 3 ay Nitro hediye ediyor. Bunu 3 ay kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gamepass var bende hediye ettiği bişey yok.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #5 Archley dedi: Gamepass var bende hediye ettiği bişey yok. Genişletmek için tıkla... Bende var kodu da aldım Nitrom olduğu için hata verdi ama.
Archley dedi: Gamepass var bende hediye ettiği bişey yok. Genişletmek için tıkla... Bende var kodu da aldım Nitrom olduğu için hata verdi ama.