W woltganx Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 70 1 Temmuz 2020 #1 Xbox Game Pass Ultimate aldım fakat bazı oyunlarda uyarı alıyorum anladığım kadarıyla Xbox oyunlarını bilgisayarda oynayamıyorum. Uyarının fotoğrafını ekledim. Dosya Ekleri 1.PNG 60,3 KB · Görüntüleme: 251 2.PNG 5,9 KB · Görüntüleme: 254 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2020
Xbox Game Pass Ultimate aldım fakat bazı oyunlarda uyarı alıyorum anladığım kadarıyla Xbox oyunlarını bilgisayarda oynayamıyorum. Uyarının fotoğrafını ekledim.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 1 Temmuz 2020 #2 Evet PC'de oynayamazsın. RDR 2 de olmaz mesela.
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 1 Temmuz 2020 #3 Xbox her oyununu Pc için oynatmıyor malesef. Pc için kütüphanesi oldukça dar.
Asrın_Tek Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 401 Çözümler 1 1 Temmuz 2020 #4 Hocam Xbox'ın üyelikleri hakkında hiç bir bilgim yok, fakat bence de sizin dediğiniz gibi, bilgisayarda o oyunu oynayamazsınız. Ekleme : Arkadaşlar da söylemiş yani oynamazsınız.
Hocam Xbox'ın üyelikleri hakkında hiç bir bilgim yok, fakat bence de sizin dediğiniz gibi, bilgisayarda o oyunu oynayamazsınız. Ekleme : Arkadaşlar da söylemiş yani oynamazsınız.
W woltganx Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 70 1 Temmuz 2020 #5 honigstein dedi: Evet PC'de oynayamazsın. RDR 2'de olmaz mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam çapraz platform gibi şeyler var bir şekilde yararlanabilir miyim? Asıl amacım RDR 2 pes ve NBA oynamaktı maalesef olmayacak gibi. martinS dedi: Xbox her oyununu Pc için oynatmıyor malesef. Pc için kütüphanesi oldukça dar. Genişletmek için tıkla... Hocam üsteki arkadaşa yazdım sizin için de geçerli bakar mısınız?
honigstein dedi: Evet PC'de oynayamazsın. RDR 2'de olmaz mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam çapraz platform gibi şeyler var bir şekilde yararlanabilir miyim? Asıl amacım RDR 2 pes ve NBA oynamaktı maalesef olmayacak gibi. martinS dedi: Xbox her oyununu Pc için oynatmıyor malesef. Pc için kütüphanesi oldukça dar. Genişletmek için tıkla... Hocam üsteki arkadaşa yazdım sizin için de geçerli bakar mısınız?
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 1 Temmuz 2020 #6 woltganx dedi: Hocam çapraz platform gibi şeyler var bir şekilde yararlanabilir miyim? Asıl amacım RDR 2 pes ve NBA oynamaktı maalesef olmayacak gibi. Genişletmek için tıkla... Malesef dostum. Onlar Xbox'a özel.
woltganx dedi: Hocam çapraz platform gibi şeyler var bir şekilde yararlanabilir miyim? Asıl amacım RDR 2 pes ve NBA oynamaktı maalesef olmayacak gibi. Genişletmek için tıkla... Malesef dostum. Onlar Xbox'a özel.
W woltganx Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 70 1 Temmuz 2020 #7 honigstein dedi: Malesef dostum. Onlar Xbox'a özel. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim iyi günler.
honigstein dedi: Malesef dostum. Onlar Xbox'a özel. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim iyi günler.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #8 Bugün Game Pass aldım PC için, Forza Horizon 4 dışında paraya değecek hiçbir oyun yok maalesef.
W woltganx Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 70 7 Temmuz 2020 #9 rico dedi: Bugün Game Pass aldım PC için, Forza Horizon 4 dışında paraya değecek hiçbir oyun yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum çok fazla oyun yok 3-4 tane oyun var ben RDR2 ve PESiçin almıştım fakat hayal kırıklığı olduğu benim için.
rico dedi: Bugün Game Pass aldım PC için, Forza Horizon 4 dışında paraya değecek hiçbir oyun yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum çok fazla oyun yok 3-4 tane oyun var ben RDR2 ve PESiçin almıştım fakat hayal kırıklığı olduğu benim için.