körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ocak 2021 #11 Ömer Kurşun dedi: Microsoft'u arayınca 1 senelik üyelik yapıyorlarmış 235TL ve gerçekmiş yani. Ama konsol yok bende kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Hem konsol hem PC de kullanılabiliyor Ultimate. O yüzden adı Ultimate zaten.
Ömer Kurşun dedi: Microsoft'u arayınca 1 senelik üyelik yapıyorlarmış 235TL ve gerçekmiş yani. Ama konsol yok bende kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Hem konsol hem PC de kullanılabiliyor Ultimate. O yüzden adı Ultimate zaten.
Ömer Kurşun Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 150 27 Ocak 2021 #12 körbiginar dedi: Karlıymış doğrusu. Alınabilir. Hem konsol hem PC için geçerlidir Ultimate. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorumda sadece PC için kullanacağımya ondan sordum konsol yok bende öyle olur mu diye.
körbiginar dedi: Karlıymış doğrusu. Alınabilir. Hem konsol hem PC için geçerlidir Ultimate. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorumda sadece PC için kullanacağımya ondan sordum konsol yok bende öyle olur mu diye.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #13 Hocam alın sıkıntı olursa iade edebiliyorsunuz 48 saat sonra para kartınıza gelir.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ocak 2021 #14 Ömer Kurşun dedi: Onu biliyorumda sadece PC için kullanacağımya ondan sordum konsol yok bende öyle olur mu diye. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam. İstediğiniz gibi kullanırsınız. İyi oyunlar.
Ömer Kurşun dedi: Onu biliyorumda sadece PC için kullanacağımya ondan sordum konsol yok bende öyle olur mu diye. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam. İstediğiniz gibi kullanırsınız. İyi oyunlar.
Ömer Kurşun Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 150 27 Ocak 2021 #15 MehmetBayrak dedi: Evet bende de konsol yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun tekrardan.
MehmetBayrak dedi: Evet bende de konsol yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun tekrardan.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.842 Makaleler 4 27 Ocak 2021 #16 Evet kullanabilirsiniz. Konsol yoksa normal Game Pass almanızı tavsiye ederim.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ocak 2021 #17 Ciusance dedi: Evet kullanabilirsiniz. Konsol yoksa normal Game Pass almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha ucuza geliyormuş hocam.
Ciusance dedi: Evet kullanabilirsiniz. Konsol yoksa normal Game Pass almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha ucuza geliyormuş hocam.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.842 Makaleler 4 27 Ocak 2021 #18 körbiginar dedi: Daha ucuza geliyormuş hocam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa kalmış.