Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Nisan 2021 #1 Ben bunu satın alsam nasıl bedava yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2021 #2 Konuyu biraz daha açar mısınız? Bedavadan kastınız nedir?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 Bedava olmaz hocam. Her ay para çekilir. Hesapta veya kartta para olmazsa, üyelikten faydalanamazsınız.
Bedava olmaz hocam. Her ay para çekilir. Hesapta veya kartta para olmazsa, üyelikten faydalanamazsınız.
Ayaz Tanis Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Nisan 2021 #4 körbiginar dedi: Konuyu biraz daha açar mısınız? Bedavadan kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Mesela nitro bana ulaşacak. Ama para bende kalacak.
körbiginar dedi: Konuyu biraz daha açar mısınız? Bedavadan kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Mesela nitro bana ulaşacak. Ama para bende kalacak.
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #5 Ayaz Tanis dedi: Mesela nitro bana ulaşacak. Ama para bende kalacak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Nitro ne alaka?
Ayaz Tanis dedi: Mesela nitro bana ulaşacak. Ama para bende kalacak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Nitro ne alaka?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Nisan 2021 #6 Ayaz Tanis dedi: Mesela Nitro bana ulaşacak. Ama para bende kalacak. Genişletmek için tıkla... Bir süre önce normal Game Pass ilk ay 5 lira gibi bir şeydi. O zaman 5 liraya oluyordu. Şu an 30 lira vermek gerekli. PC ve Xbox'da aynı anda kullanmayacaksanız Ultimate gereksiz. michealdoge dedi: Nasıl yani? Nitro ne alaka? Genişletmek için tıkla... Discord Nitro veriliyordu. Hatta sanırım o kampanya bitti bile.
Ayaz Tanis dedi: Mesela Nitro bana ulaşacak. Ama para bende kalacak. Genişletmek için tıkla... Bir süre önce normal Game Pass ilk ay 5 lira gibi bir şeydi. O zaman 5 liraya oluyordu. Şu an 30 lira vermek gerekli. PC ve Xbox'da aynı anda kullanmayacaksanız Ultimate gereksiz. michealdoge dedi: Nasıl yani? Nitro ne alaka? Genişletmek için tıkla... Discord Nitro veriliyordu. Hatta sanırım o kampanya bitti bile.