I. Eren Centipat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Dun Discord'dan Nitro aldim ve yaninda Xbox Game Pass'de verdi ama bu Gamepass'i kullanamiyorum. Bir bilgisi olan var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
Dun Discord'dan Nitro aldim ve yaninda Xbox Game Pass'de verdi ama bu Gamepass'i kullanamiyorum. Bir bilgisi olan var mi?
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 4 Ocak 2021 #2 I. Eren dedi: Dun Discord'dan Nitro aldim ve yaninda Xbox Game Pass'de verdi ama bu Gamepass'i kullanamiyorum. Bir bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla... Eğer 3 aylık nitroyu 6 TL'ye aldıysan kullanamıyorsun. Başka bir microsoft hesabı açıp o hesapta kodu kullanabilirsin ama. Artı 0 Eksi
I. Eren dedi: Dun Discord'dan Nitro aldim ve yaninda Xbox Game Pass'de verdi ama bu Gamepass'i kullanamiyorum. Bir bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla... Eğer 3 aylık nitroyu 6 TL'ye aldıysan kullanamıyorsun. Başka bir microsoft hesabı açıp o hesapta kodu kullanabilirsin ama.
Waithy Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 82 4 Ocak 2021 #3 6 TL'lik Ultimate satın alma linkine sahipsen atabilir misin ve 2 kez aynı hesapta Nitro kullanılmıyor. Artı 0 Eksi
6 TL'lik Ultimate satın alma linkine sahipsen atabilir misin ve 2 kez aynı hesapta Nitro kullanılmıyor.
KS KS I. Eren Centipat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 Arkadaslar kodu kullanabildim hepinize tesekkur ederim Artı 0 Eksi