G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 4 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Game Pass'den Undertale indirdim fakat oyunun dosya konumu Steam dekinden farklı sanırım Microsoft erişmemizi istemiyor oyuna Türkçe yama kurmanın bir yolu var mı?
Arkadaşlar Game Pass'den Undertale indirdim fakat oyunun dosya konumu Steam dekinden farklı sanırım Microsoft erişmemizi istemiyor oyuna Türkçe yama kurmanın bir yolu var mı?
hyperchondriac Megapat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Yer Göztepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 4 Mart 2023 #2 C veya D nereye kurduysanız direk onun icinde Xbox klasoru ya da oyun adı iceren klasoru olması lazım program files a atmaz. Artı 0 Eksi
C veya D nereye kurduysanız direk onun icinde Xbox klasoru ya da oyun adı iceren klasoru olması lazım program files a atmaz.
KS KS G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 4 Mart 2023 #3 hyperchondriac dedi: C veya D nereye kurduysanız direk onun icinde Xbox klasoru ya da oyun adı iceren klasoru olması lazım program files a atmaz. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumuna girdim ama YouTube'dan baktım Steam dekinden farklı yama dosyasını attığımda çalışmıyor. Sanırım Steam'den alacağım. Artı 0 Eksi
hyperchondriac dedi: C veya D nereye kurduysanız direk onun icinde Xbox klasoru ya da oyun adı iceren klasoru olması lazım program files a atmaz. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumuna girdim ama YouTube'dan baktım Steam dekinden farklı yama dosyasını attığımda çalışmıyor. Sanırım Steam'den alacağım.
Scheriff Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 285 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte RTX 3050, Ryzen5 1600AF, 16 GB x 2 3000Mhz Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 Türkçe yama çoğu zaman steam.api yüklüyor, bu sefer steam.api olmadığı için oyun açılmıyor. Saçma bir sistem. Artı 0 Eksi
Türkçe yama çoğu zaman steam.api yüklüyor, bu sefer steam.api olmadığı için oyun açılmıyor. Saçma bir sistem.