G Gilgamesh03 Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 189 28 Ocak 2024 #1 Game Pass kullanıcısıyım yıllardır Xbox uygulamasının açılma sorununu çözemedim, böyle takılı kalıyor sıfırlama vs. hepsini denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2024
Game Pass kullanıcısıyım yıllardır Xbox uygulamasının açılma sorununu çözemedim, böyle takılı kalıyor sıfırlama vs. hepsini denedim.
H hatred67 Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 Bende de aynı şekilde, logoda takılı kalıyor sonra kendi kendine kapanıyor.
G Gilgamesh03 Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 189 1 Şubat 2024 #3 hatred67 dedi: Bende de aynı şekilde, logoda takılı kalıyor sonra kendi kendine kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Xbox uygulaması değil MC Store'de de indirme başlamıyor neyse problem asla çözümü yok internette.
hatred67 dedi: Bende de aynı şekilde, logoda takılı kalıyor sonra kendi kendine kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Xbox uygulaması değil MC Store'de de indirme başlamıyor neyse problem asla çözümü yok internette.
H hatred67 Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 Gilgamesh03 dedi: Sadece Xbox uygulaması değil MC Store'de de indirme başlamıyor neyse problem asla çözümü yok internette. Genişletmek için tıkla... Bende indirmede problem yok . silip tekrar indirdim ama sorun hala devam ediyor Gilgamesh03 dedi: Sadece Xbox uygulaması değil MC Store'de de indirme başlamıyor neyse problem asla çözümü yok internette. Genişletmek için tıkla... hocam şu videoda 6.40 dakikadaki yöntemi uyguludadım düzeldi bende. Eğer o yöntem ile düzelmez ise diğerlerini de deneyebilirsin istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 1 Şubat 2024
Gilgamesh03 dedi: Sadece Xbox uygulaması değil MC Store'de de indirme başlamıyor neyse problem asla çözümü yok internette. Genişletmek için tıkla... Bende indirmede problem yok . silip tekrar indirdim ama sorun hala devam ediyor Gilgamesh03 dedi: Sadece Xbox uygulaması değil MC Store'de de indirme başlamıyor neyse problem asla çözümü yok internette. Genişletmek için tıkla... hocam şu videoda 6.40 dakikadaki yöntemi uyguludadım düzeldi bende. Eğer o yöntem ile düzelmez ise diğerlerini de deneyebilirsin istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Gilgamesh03 Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 189 2 Şubat 2024 #5 hatred67 dedi: Bende indirmede problem yok. Silip tekrar indirdim ama sorun hala devam ediyor. Hocam şu videoda 6.40 dakikadaki yöntemi uyguludadım düzeldi bende. Eğer o yöntem ile düzelmez ise diğerlerini de deneyebilirsin istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 6.40-7.05 arasındaki değil mi devamındaki değil.
hatred67 dedi: Bende indirmede problem yok. Silip tekrar indirdim ama sorun hala devam ediyor. Hocam şu videoda 6.40 dakikadaki yöntemi uyguludadım düzeldi bende. Eğer o yöntem ile düzelmez ise diğerlerini de deneyebilirsin istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 6.40-7.05 arasındaki değil mi devamındaki değil.