Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #1 Xbox Game Pass uygulamasını indirmiştim. Arkada Gaming services programı açık duruyor. Bilgisayarı açıyorum, merhaba deyip birden açılıyor. Bunu nasıl silebilirim? Ban yiyebilirim konu yanlış galiba.
Xbox Game Pass uygulamasını indirmiştim. Arkada Gaming services programı açık duruyor. Bilgisayarı açıyorum, merhaba deyip birden açılıyor. Bunu nasıl silebilirim? Ban yiyebilirim konu yanlış galiba.
Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #2 Görev yöneticisi > Başlangıç kısmında gözükmüyor mu ?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #3 Görev yöneticisinden başlangıç sekmesine gidin ve Xbox Games Pass'e sağ tıklayın oradan devre dışı bırak deyin.
Görev yöneticisinden başlangıç sekmesine gidin ve Xbox Games Pass'e sağ tıklayın oradan devre dışı bırak deyin.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #4 Chained Vessel dedi: Görev yöneticisi > Başlangıç kısmında gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor.
Chained Vessel dedi: Görev yöneticisi > Başlangıç kısmında gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor.
Ölüler Görür Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #5 Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 705722 Gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürlerimi sunmuş bulunuyorum. Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 705722 Gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Gaming services hala arka plan da çalışıyor. hakan.klcarslan dedi: Görev yöneticisinden başlangıç sekmesine gidin ve Xbox Games Pass'e sağ tıklayın oradan devre dışı bırak deyin. Genişletmek için tıkla... Gaming services arka plan da hala çalışıyor. Bu Windows 10'a Xbox Game Pass uygulamasını indirmeden önce yoktu siye hatırlıyorum. Son düzenleme: 17 Ekim 2020
Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 705722 Gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürlerimi sunmuş bulunuyorum. Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 705722 Gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Gaming services hala arka plan da çalışıyor. hakan.klcarslan dedi: Görev yöneticisinden başlangıç sekmesine gidin ve Xbox Games Pass'e sağ tıklayın oradan devre dışı bırak deyin. Genişletmek için tıkla... Gaming services arka plan da hala çalışıyor. Bu Windows 10'a Xbox Game Pass uygulamasını indirmeden önce yoktu siye hatırlıyorum.
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 18 Ekim 2020 #6 Görev Yöneticisi > Başlangıç > Xbox ile ilgili her şey > Sağ tık > Devre dışı bırak.