sarrowx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 357 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar benim Game Pass 29 Ağustos da bitiyor ama uygulamada şu an bitmiş görünüyor yeni almamı gösteriyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar benim Game Pass 29 Ağustos da bitiyor ama uygulamada şu an bitmiş görünüyor yeni almamı gösteriyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Emo244 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #2 şuan bu sorunu yaşıyorum çözebilmişmiydin acaba
Mustafa özcnn0 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 10 Mart 2023 #3 Emo244 dedi: Şu an bu sorunu yaşıyorum çözebilmiş miydin acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun var. Dün canlı desdekten sunucu sorunu olabir dediler. Rica etsem siz sorunu çözerseniz beni de bilgilendirir misinz?
Emo244 dedi: Şu an bu sorunu yaşıyorum çözebilmiş miydin acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun var. Dün canlı desdekten sunucu sorunu olabir dediler. Rica etsem siz sorunu çözerseniz beni de bilgilendirir misinz?
Emo244 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #4 Mustafa özcnn0 dedi: Hocam bende de aynı sorun var. Dün canlı desdekten sunucu sorunu olabir dediler. Rica etsem siz sorunu çözerseniz beni de bilgilendirir misinz? Genişletmek için tıkla... bende yazdım banada benzer şeyi söylediler bana şunu attılar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mustafa özcnn0 dedi: Hocam bende de aynı sorun var. Dün canlı desdekten sunucu sorunu olabir dediler. Rica etsem siz sorunu çözerseniz beni de bilgilendirir misinz? Genişletmek için tıkla... bende yazdım banada benzer şeyi söylediler bana şunu attılar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sarrowx Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 357 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #5 Emo244 dedi: Şu an bu sorunu yaşıyorum çözebilmiş miydin acaba. Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Ancak galiba Xbox hesabından çık gir yaptım olmadıysa aboneliği iptal edip tekrar etkinleştirdim. Ya da ödeme yöntemini yeniledim onlardan biriydi hocam.
Emo244 dedi: Şu an bu sorunu yaşıyorum çözebilmiş miydin acaba. Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Ancak galiba Xbox hesabından çık gir yaptım olmadıysa aboneliği iptal edip tekrar etkinleştirdim. Ya da ödeme yöntemini yeniledim onlardan biriydi hocam.