Killerby34 Picopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Merhabalar Xbox Game Pass'im PC için var ama Ultimate'in avantajlarını gördüm ve Ultimate almak istiyorum nasıl yapabilirim?
Merhabalar Xbox Game Pass'im PC için var ama Ultimate'in avantajlarını gördüm ve Ultimate almak istiyorum nasıl yapabilirim?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ocak 2022 #2 Killerby34 dedi: Merhabalar Xbox Game Pass'im PC için var ama Ultimate'in avantajlarını gördüm ve Ultimate almak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulaması üzerinden planlar kısmına giriniz en altta gözükecektir ve aldığınız zaman sanırım üyeliğiniz uzuyor Ultimate oluyor.
Killerby34 dedi: Merhabalar Xbox Game Pass'im PC için var ama Ultimate'in avantajlarını gördüm ve Ultimate almak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulaması üzerinden planlar kısmına giriniz en altta gözükecektir ve aldığınız zaman sanırım üyeliğiniz uzuyor Ultimate oluyor.
Killerby34 Picopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 ben patrix dedi: Uygulaması üzerinden planlar kısmına giriniz en altta gözükecektir ve aldığınız zaman sanırım üyeliğiniz uzuyor Ultimate oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben bunu alsam bu ay normal diğer ay Ultimate mi olmuş oluyor? Sürprizbozan
ben patrix dedi: Uygulaması üzerinden planlar kısmına giriniz en altta gözükecektir ve aldığınız zaman sanırım üyeliğiniz uzuyor Ultimate oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben bunu alsam bu ay normal diğer ay Ultimate mi olmuş oluyor? Sürprizbozan
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ocak 2022 #4 Sanırım direk geçiyor ama siz yine de bilgili bir arkadaştan cevap alsanız daha iyi yanlış yönlendirmek istemem
Sanırım direk geçiyor ama siz yine de bilgili bir arkadaştan cevap alsanız daha iyi yanlış yönlendirmek istemem