Çözüldü Xbox Game Pass ve GeForce NOW ile birlikte FC 24 oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tcdevre

Hectopat
Arkadaşlar şimdi GeForce NOW almayı düşünüyorum, Xbox Game Pass'im var ama oluyor mu olmuyor mu, bulamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.

Bide Boostreoid ile oluyor mu bu konudada bilgi verirseniz çok iyi olur.

Son düzenleme:
Çözüm
GeForce NOW'da FC 24 yok ki hocam. Game Pass Ultimate üyeliği ile Xbox Cloud Gaming üstünden oynanabiliyor.

Boostreoid de resmi olarak desteklemiyor.
Anladım hocam teşekkür ederim. Cloud Gaming de hem kol gerekiyor, hem aşırı ping oluyor pek tercihim değil.

Hocam Cloud Gaming sitesine VPN açıp girin, siteye giriş yaptıktan sonra VPN'i kapatın. Normal internetinizle oynuyormuşsunuz gibi oynarsınız ve evet kol gerektiriyor fakat orijinal Xbox kolu olmasına gerek yok. Herhangi bir kol da olsa fark etmiyor diye biliyorum. Uygulamadan değil de site üzerinden Xbox clouda giriş yaparsanız daha akıcı deneyim elde edersiniz aklınızda bulunsun.

Hocam Cloud Gaming sitesine VPN açıp girin, siteye giriş yaptıktan sonra VPN'i kapatın. Normal internetinizle oynuyormuşsunuz gibi oynarsınız ve evet kol gerektiriyor fakat orijinal Xbox kolu olmasına gerek yok. Herhangi bir kol da olsa fark etmiyor diye biliyorum. Uygulamadan değil de site üzerinden Xbox clouda giriş yaparsanız daha akıcı deneyim elde edersiniz aklınızda bulunsun.

Sağ olun hocam önerdiğiniz uygun fiyatlı bir kol var mı peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı