Katedralde Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #1 Merhaba, Xbox Game Pass üzerinden Football Manager 2023 oyununa girerken veriler eşitleniyor ekranında kalıyor açılmıyor çözümü nedir?
Merhaba, Xbox Game Pass üzerinden Football Manager 2023 oyununa girerken veriler eşitleniyor ekranında kalıyor açılmıyor çözümü nedir?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.312 Makaleler 2 Çözümler 17 14 Kasım 2022 #2 2 gün önce başıma geldi bu olay baya kanser etti. Görev yöneticisinde açık olan xbox sekmelerini görevi sonlandır diyerek kapattım. Ardından tekrar xbox uygulamasına girip oyunu çalıştırdım sorun çözülmüştü. Artı 0 Eksi
2 gün önce başıma geldi bu olay baya kanser etti. Görev yöneticisinde açık olan xbox sekmelerini görevi sonlandır diyerek kapattım. Ardından tekrar xbox uygulamasına girip oyunu çalıştırdım sorun çözülmüştü.
sXdeha Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2023 #3 Ben bilgisayarıma restart atarak çözdüm. Artı 0 Eksi