Xbox Game Pass vs PS Plus Extra/Deluxe

Ben şahsi olarak Xbox Game Pass'i tercih ediyorum çünkü hem PC hem de konsolda kullanabiliyorsun aynı zamanda Game Pass içinde bazı küçük eğlenceli multiplayer oyunlarda barındırıyor arkadaşlarınla gülerek oynayabileceğin türden PS Plus ise gördüğüm kadarıyla küçük eğlence için olan oyunlardan çok bulundurmuyor eğer uzun ve oturduğunda saatlerce oyun oynayabilecek bir oyuncu isen PS Plus çok iyi bir seçenek ama benim gibi tatil veya özel günler dışında fazla PC'ye vakit ayıramıyorsan 1-2 saat girip çıkmalık oyunlar arıyorsan Game Pass daha memnun edicidir.

Bana gore PS Plus extra daha iyi cunku icinde barındırdigi oyunlar daha kaliteli falan. Size gore en iyi konsol üyeligi hangisi?
Bencede PS Plus, eskiden PS4'ü olup PS Plus kullanmayan, sonrasında Game Pass için Series S alan biri olarak söylüyorum. PS Plus henüz yeni çıkmasına rağmen belki sayı olarak daha fazla olmayabilir tam bilmiyorum ama %80 exclusivelerinin dahil olmasıyla tek başına tüm game pass'ten daha iyi olmasına yeter de artar bile. Üstüne RDR2 var, Arkham Kinght, AC Vallhalla, bağımsızlardan Hollow Knight Dead Cells vesaire vesaire.

Yakında RDR2 mağazadan kaldıracaklarını düşünüyorum.
Tek kaliteli oyun RDR2 değil ki, tek başına exclusiveler bile yeter almak için.
Bencede kalkacak bu arada, Game Pass'e de kısa süre geldi. Sanırım Rockstar oyun 100 saate yakın sürdüğü için muhtemelen oynamaya başlayan kişi bitiremeden sistemden gidecek almak zorunda kalacak diye bir hesap yapıp getiriyor abonelik sistemlerine oyunlarını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı