Xbox Game Pass vs Ultimate

h4yrettinx

Hectopat
Benim Xbox konsolum yok ve PlayStation'dan başka konsol almam da zaten. Bilgisayardan FH4 gibi oyunları satın almadan oynamak için Game Pass'dan almayı düşünüyorum. Fakat Game Pass var ve Ultimate var. İkisi de aynı fiyat. Hangisini almalıyım? İkisi arasında ne fark var? Bu arada ilk süre bitince tekrar mı aynı parayı öderiz?
Bir de süre bitince üyelik değil de direkt satın alırsak oyunu silip yüklememize gerek kalmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Xbox konsolum yok ve PlayStation'dan başka konsol almam da zaten. Bilgisayardan FH4 gibi oyunları satın almadan oynamak için Game Pass'dan almayı düşünüyorum. Fakat Game Pass var ve Ultimate var. İkisi de aynı fiyat. Hangisini almalıyım? İkisi arasında ne fark var? Bu arada ilk süre bitince tekrar mı aynı parayı öderiz?
Bir de süre bitince üyelik değil de direkt satın alırsak oyunu silip yüklememize gerek kalmaz değil mi?
Ultimate hem konsolda hem bilgisayarda kullanılabiliyor. Bir de herhalde ek olarak Ultimate alırsan EA Play de geliyor. Başka farkı yok, amaç FH4 oynamaksa ikisi de oynatır.

Hangisini almalıyım?

Ultimate sürümü adında anlaşılacağı üzere daha iyi.(EA Pass + konsol+PC kullanımı)

Bu arada ilk süre bitince tekrar mı aynı parayı öderiz?

İlk aya özel 6 TL sadece sonrasında 45TL diye biliyorum.

Üyeliği yeniledikten sonra oyunu silip yüklemeye gerek kalmaz.

Hangisini almalıyım?
Bildiğim kadarıyla Ultimate paketi hem Game Pass'i hem Live Gold'u kapsıyor. Fakat siz PC'den oynayacağınız için Live Gold'un önemi yok. Yine de Ultimate paketini alın.

İkisi arasında ne fark var?
Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold'un tüm avantajlarının yanı sıra 100'ün üzerinde yüksek kaliteli konsol ve bilgisayar oyununu içerir. Her zaman yeni oyunlar eklenir, böylece her zaman oynayacak yeni bir şeyler vardır. Özel üye fırsatlarının ve indirimlerinin tadını çıkarın. En gelişmiş çok oyunculu ağda arkadaşlarınızla birlikte oynayın ve bir sonraki favori oyununuzu keşfedin.
Bu arada ilk süre bitince tekrar mı aynı parayı öderiz?
İlk ay için 5.90 TL olanı alacaksanız hayır, ilk aydan sonra normal fiyatına dönüyor.

Hayır, gerek kalmaz. Oyunu aldığınız an oynamaya başlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı