Xbox Game Pass Windows uygulamasında yönet butonu var

gokay1810

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, birkaç saat önce Xbox Game Pass PC satın aldım. Microsoft hesabımda aboneliğim gözüküyor fakat Xbox'ın Windows 10 uygulamasında sürekli yönet butonuyla karşılaşıyorum. Bu butona tıkladığımda ise de direk web sitesine yönlendiriyor. Hiçbir oyunu indiremiyorum abone olun diyor. Nasıl aktif edebilirim uygulamada aboneliğimi bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üyeliğin aktif merak etme. Sadece herkesin yasadığı bir geç tanımlanma sorunu var biraz bekle düzelecektir. Hızlandırmak istiyorsan şöyle bir çözüm uygula;
Xbox Game Pass telefonuna indir. Hesabına giriş yap bilgisayarına uzaktan bir oyun indir ve aktif hale geldiğini gör. Ben böyle yapmıstım.

aynı sorun bende de var. müşteri hizmetlerine yazdım EA bu sorun üzerinde çalışıyor en kısa zamanda düzeltilecek dediler
Üyeliğin aktif merak etme. Sadece herkesin yasadığı bir geç tanımlanma sorunu var biraz bekle düzelecektir. Hızlandırmak istiyorsan şöyle bir çözüm uygula;
Xbox Game Pass telefonuna indir. Hesabına giriş yap bilgisayarına uzaktan bir oyun indir ve aktif hale geldiğini gör. Ben böyle yapmıstım.
dediğinizi denedim fakat uzaktan yükleme EA Play oyunlarında çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı