Çözüldü Xbox Game Pass yetişkin kısıtlaması kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

messimuco

Picopat
Merhabalar yeni yakın Game Pass aldım. 23 yaşındayım ve Microsoft hesabım da da doğru doğum yılı girilmiş durumda ama hala oyunlarda yetişkin izni istiyor saçma bir şekilde. Gir çık yaptım düzelmedi. Önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Normalde doğum tarihinden kaynaklanır. Doğru olduğundan emin misiniz?

Aile ye girdiniz mi? Eğer girdiyseniz ailede sizi çocuk hesabı yapmış olabilirsiniz.
Hayır yani hesabı açtım game pass tanımladım o kadar. Ayarları kurcalarken aile kurup geri çıktım. Ama bunu yapmadan önce vardı hata.

Microsoft desteğe başvurun belki hesapla ilgili bir şey yapabilirler.Canlı desteği var diye biliyorum.

Microsoft desteğe başvurun belki hesapla ilgili bir şey yapabilirler. Canlı desteği var diye biliyorum.

Xbox desteğe başvurdum ondan önceki ayarlari denemek için tekrar başlattın mi bilgisayari dedi ve birkaç öneride bulundu. Saçma bir şekilde bilgisayarı yeniden başlattım ve düzelmiş durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…