Kartellmeto Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 445 Çözümler 5 Yer Istanbul - Newcastle Tyne Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #1 Xbox Game Pass yıllık abonelik almak istiyorum. Nasıl olacağını bulamadım, bilen var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2022
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 6 Aralık 2022 #2 Kartellmeto dedi: Xbox Game Pass yıllık abonelik almak istiyorum. Nasıl olacağını bulamadım, bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... MICROSOFT XBOX LIVE GOLD ÜYELİK ( 12 AY ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX LIVE GOLD ÜYELİK ( 12 AY ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Game Pass aboneligin aktif değilken bu kodu etkinleştir üstüne 1 aylık Ultimate al 14 ay Game Pass'in olur.
Kartellmeto dedi: Xbox Game Pass yıllık abonelik almak istiyorum. Nasıl olacağını bulamadım, bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... MICROSOFT XBOX LIVE GOLD ÜYELİK ( 12 AY ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX LIVE GOLD ÜYELİK ( 12 AY ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Game Pass aboneligin aktif değilken bu kodu etkinleştir üstüne 1 aylık Ultimate al 14 ay Game Pass'in olur.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.748 Makaleler 1 Çözümler 9 6 Aralık 2022 #3 Hocam normal aylık 30 TL olarak alsanız yılda 360 oluyor. 630 TL vermeye değer mi?