furkanparva Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Arkadaşlar bugün ininal kartım ile Game Pass aldım kartttan çekti parayı ama Game Pass yok olarak gözüküyor oyunlara tıklıyorum Game Pass yönet diyor çözümü bilen var mı?
Arkadaşlar bugün ininal kartım ile Game Pass aldım kartttan çekti parayı ama Game Pass yok olarak gözüküyor oyunlara tıklıyorum Game Pass yönet diyor çözümü bilen var mı?
KhayGHO Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 178 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2021 #2 Bende de aynı problem var şu anda, problemi çözebildiniz mi?
furkanparva Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 KhayGHO dedi: Bende de aynı problem var şu anda, problemi çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan dene bir de ben denediğimde olmuştu.
KhayGHO dedi: Bende de aynı problem var şu anda, problemi çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan dene bir de ben denediğimde olmuştu.
4 442412 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 30 6 Nisan 2021 #4 Tam olarak aynı sorunu yaşıyorum. İninal nedeniyle olabilir mi?
Kuffu Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #5 Aynı sorun şu an bende de var siz çözebildiniz mi acaba?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 10 Nisan 2021 #6 Hesaptan çıkış yapın sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve giriş yapın. Bende de olmuştu bu şekilde düzeldi belki sizde de düzelir.
Hesaptan çıkış yapın sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve giriş yapın. Bende de olmuştu bu şekilde düzeldi belki sizde de düzelir.
furkanparva Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #7 Kuffu dedi: Aynı sorun şu an bende de var siz çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben Microsoft Store uygulamasınbdan herhangi bir Game Pass oyununu yükle diyerek çözdüm.
Kuffu dedi: Aynı sorun şu an bende de var siz çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben Microsoft Store uygulamasınbdan herhangi bir Game Pass oyununu yükle diyerek çözdüm.