Y YASINSYILMAZ Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Xbox Game Pass aldım ve Minecraft yükledim bir zaman sonra iptal oldu ve para da çekti. Anlamadım boşa para çekti.
Xbox Game Pass aldım ve Minecraft yükledim bir zaman sonra iptal oldu ve para da çekti. Anlamadım boşa para çekti.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.024 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2024 #2 YASINSYILMAZ dedi: Xbox Game Pass aldım ve Minecraft yükledim bir zaman sonra iptal oldu ve para da çekti. Anlamadım boşa para çekti. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine iptal olmaz Pass, siz bir şey yapmışsınızdır.
YASINSYILMAZ dedi: Xbox Game Pass aldım ve Minecraft yükledim bir zaman sonra iptal oldu ve para da çekti. Anlamadım boşa para çekti. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine iptal olmaz Pass, siz bir şey yapmışsınızdır.
8 803581 Picopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 161 15 Temmuz 2024 #3 Ethem Efe dedi: Kendi kendine iptal olmaz Pass, siz bir şey yapmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Veya zamanı geçmişt.
Ethem Efe dedi: Kendi kendine iptal olmaz Pass, siz bir şey yapmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Veya zamanı geçmişt.