3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 1 Ağustos 2022 #161 EmirGunduz dedi: Hocam tamamen konu dışı ama alttaki görev çubuğunu nasıl şeffaf yaptınız? çok güzel gözüküyor da Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da TransculentTb adlı uygulama ile yapabilirsiniz hocam.
EmirGunduz dedi: Hocam tamamen konu dışı ama alttaki görev çubuğunu nasıl şeffaf yaptınız? çok güzel gözüküyor da Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da TransculentTb adlı uygulama ile yapabilirsiniz hocam.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 1 Ağustos 2022 #162 @EmirGunduz Ben Classic Shell ile yapıyorum, başka uygulama var mı bilmiyorum. Vardır belkide. @Kesnog Kodu mail ile yolladım, çalışıp çalışmadığına göre buradan döner misin?
@EmirGunduz Ben Classic Shell ile yapıyorum, başka uygulama var mı bilmiyorum. Vardır belkide. @Kesnog Kodu mail ile yolladım, çalışıp çalışmadığına göre buradan döner misin?
Kesnog Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #163 Verdiğiniz kodu yazıyorum 2 aylık olarak gözüküyor sonra ileri diyorum kredi kartı ekleme mi istiyor başka şekilde olmuyor mu kart eklemeden.
Verdiğiniz kodu yazıyorum 2 aylık olarak gözüküyor sonra ileri diyorum kredi kartı ekleme mi istiyor başka şekilde olmuyor mu kart eklemeden.
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #164 Süreye daha var sanıp katılıyorum yazdım. Pardon.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 1 Ağustos 2022 #165 Kesnog dedi: Verdiğiniz kodu yazıyorum 2 aylık olarak gözüküyor sonra ileri diyorum kredi kartı ekleme mi istiyor başka şekilde olmuyor mu kart eklemeden. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
Kesnog dedi: Verdiğiniz kodu yazıyorum 2 aylık olarak gözüküyor sonra ileri diyorum kredi kartı ekleme mi istiyor başka şekilde olmuyor mu kart eklemeden. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #166 Kesnog dedi: Verdiğiniz kodu yazıyorum 2 aylık olarak gözüküyor sonra ileri diyorum kredi kartı ekleme mi istiyor başka şekilde olmuyor mu kart eklemeden. Genişletmek için tıkla... İçi boş bir kart açabilirsiniz. Ya da internetteki kartları kullanabilirsiniz.
Kesnog dedi: Verdiğiniz kodu yazıyorum 2 aylık olarak gözüküyor sonra ileri diyorum kredi kartı ekleme mi istiyor başka şekilde olmuyor mu kart eklemeden. Genişletmek için tıkla... İçi boş bir kart açabilirsiniz. Ya da internetteki kartları kullanabilirsiniz.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 1 Ağustos 2022 #167 Aqely dedi: İçi boş bir kart açabilirsiniz. Ya da internetteki kartları kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternetteki kartlar genellikle işe yaramaz sanal kart açabilir.
Aqely dedi: İçi boş bir kart açabilirsiniz. Ya da internetteki kartları kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternetteki kartlar genellikle işe yaramaz sanal kart açabilir.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #168 Lychnica0 dedi: İnternetteki kartlar genellikle işe yaramaz sanal kart açabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, işe yarayan bulana kadar tonlarca kart girmesi gerek.
Lychnica0 dedi: İnternetteki kartlar genellikle işe yaramaz sanal kart açabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, işe yarayan bulana kadar tonlarca kart girmesi gerek.
Kesnog Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #169 Lychnica0 dedi: İnternetteki kartlar genellikle işe yaramaz sanal kart açabilir. Genişletmek için tıkla... Sanal kart derken neyden bahsediyorsunuz
Lychnica0 dedi: İnternetteki kartlar genellikle işe yaramaz sanal kart açabilir. Genişletmek için tıkla... Sanal kart derken neyden bahsediyorsunuz
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 1 Ağustos 2022 #170 Kesnog dedi: Sanal kart derken neyden bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla... Hocam İninal, Papara veya herhangi bir kredi kartı kullanıyor musunuz?
Kesnog dedi: Sanal kart derken neyden bahsediyorsunuz Genişletmek için tıkla... Hocam İninal, Papara veya herhangi bir kredi kartı kullanıyor musunuz?