Xbox Game Pass'da FIFA mevcut mu?

Arda076

Picopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass alırsam FIFA'yı da ücretsiz oynayabilir miyim?

Şu anda mevcut değil. EA Play içerisinde FIFA 20 var. Fakat 10 Kasım tarihinde Xbox Ultimate sahipleri EA Play oyunlarına ekstra ücret ödemeden ulaşabilecek.

Şu anda mevcut değil. EA Play içerisinde FIFA 20 var. Fakat 10 Kasım tarihinde Xbox Ultimate sahipleri EA Play oyunlarına ekstra ücret ödemeden ulaşabilecek.

Bu konularda pek bilgili değilim bu nedenle soruyorum. Xbox Ultimate ile Game Pass aynı şey mi? Eğer aynı şeyse 10 Kasım'a kadar sürekli üyeliğimi yenilesem FIFA'yı ücretsiz oynayabilir miyim?

Bu konularda pek bilgili değilim bu nedenle soruyorum. Xbox Ultimate ile Game Pass aynı şey mi?

Xbox Game Pass PC ve Xbox Game Pass Ultimate farkları biri sadece PC için iken diğeri tüm platformların oyunlarını gösterir Ultimate avantajları ile bedava 3 ay Discord Nitro alabilirisiniz, birkaç DLC size bedava verilir ve indirimlerden de yararlanırsınız yıl sonu Ultimate pakete EA Play'de eklenecektir.

Ultimate'yi alsam PC için galiba yıl sonunda FIFA'da oynayabiliyorum pekala Ultimate ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…