E enes yildizz Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Xbox'ta indirilen oyunlar SSD de yer kapliyor mu bilgilendirir misiniz?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.421 Makaleler 1 Çözümler 55 14 Mart 2023 #2 Elbette kaplıyor, bilgisayara indiriyorsunuz.
Beyaz Saray Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 194 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #3 SSD'ye indirirseniz evet yer kaplar. Bulut oyunculuk yok diye biliyorum.
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2023 #4 Eğer bilgisayarınıza xbox uygulaması üzerinden indiriyorsanız, ve ana hedef ssd'niz ise ssd'nize iner, kısaca ssd'nizde yer kaplar. Beyaz Saray dedi: SSD'ye indirirseniz evet yer kaplar. Bulut oyunculuk yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bulut oyunculuk var, fakat dediğiniz şey geçerlidir.
Eğer bilgisayarınıza xbox uygulaması üzerinden indiriyorsanız, ve ana hedef ssd'niz ise ssd'nize iner, kısaca ssd'nizde yer kaplar. Beyaz Saray dedi: SSD'ye indirirseniz evet yer kaplar. Bulut oyunculuk yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bulut oyunculuk var, fakat dediğiniz şey geçerlidir.
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2023 #5 Bulut oyunculuk var'dan, kastım var fakat vpn ile kullanabilirsiniz, ve xbox ultimate üyesi olmalısınız falan filan.
Bulut oyunculuk var'dan, kastım var fakat vpn ile kullanabilirsiniz, ve xbox ultimate üyesi olmalısınız falan filan.
E erahhn Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #6 Hocam tabii ki kaplıyor bilgisayarınıza indiriyorsunuz sonuçta.